هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خدافظ بچه ها
-
@KOSAR-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS اره یه همایش یه روزه دیدم خیلیی کمک کننده بود
اماده بودموقتی میگن در آزمون هوش هیچ منبعی کارساز نیس
کار منبع یه روزه: -
حالا این نهایی تمام تلاشم رو می کنم
تیر رو هم سعی می کنم بهتر از اردیبهشت بدم
دیگه بقیه اش با خودته دیگه من بهت اعتماد دارم:)
شاید این نیم نمره نیم نمره کم شدنام به خاطر اینه که میخوای من رو به اون رتبه ای که به صلاحمه و منو به رشته ام میرسونه ولی با جایی ک تو میگی برسونی... هوم؟!
شایدم اصلا خواستی یک سال دیگه منتظرم نگه داری تا یه رتبه و دانشگاه بهتر بهم بدی:)
من که نمیدونم چی پیش میاد و برنامهت برام چیه ولی بهت اعتماد دارم میدونم که تو صلاح من رو از خودم هم خیلی بیشتر میدونی و میخوای:)
نگاه به این یهویی احساساتی شدن و افسوس خوردن و حالم که گاها بد میشه نکنیا! اونا برا یکی دو روزه ولی من تو قلبم برای همیشه و با تمام وجودم بهت اعتماد دارم و میدونم که نه زحمتای من و نه هیچ کس دیگه ای رو نمیذاری یه قطره شون هم هدر بره:))))فکر کردن به اینکه هستی همیشه خیلی آرومم می کنه
خدای مهربون من:) -
حالا این نهایی تمام تلاشم رو می کنم
تیر رو هم سعی می کنم بهتر از اردیبهشت بدم
دیگه بقیه اش با خودته دیگه من بهت اعتماد دارم:)
شاید این نیم نمره نیم نمره کم شدنام به خاطر اینه که میخوای من رو به اون رتبه ای که به صلاحمه و منو به رشته ام میرسونه ولی با جایی ک تو میگی برسونی... هوم؟!
شایدم اصلا خواستی یک سال دیگه منتظرم نگه داری تا یه رتبه و دانشگاه بهتر بهم بدی:)
من که نمیدونم چی پیش میاد و برنامهت برام چیه ولی بهت اعتماد دارم میدونم که تو صلاح من رو از خودم هم خیلی بیشتر میدونی و میخوای:)
نگاه به این یهویی احساساتی شدن و افسوس خوردن و حالم که گاها بد میشه نکنیا! اونا برا یکی دو روزه ولی من تو قلبم برای همیشه و با تمام وجودم بهت اعتماد دارم و میدونم که نه زحمتای من و نه هیچ کس دیگه ای رو نمیذاری یه قطره شون هم هدر بره:))))فکر کردن به اینکه هستی همیشه خیلی آرومم می کنه
خدای مهربون من:) -
واییییی
وای
چرا این طور شد وای -
هیچی دیگه
نمی دونم
وای -
هوش خیلیییی کم شده.
-
با اینکه می دونم خیلی خوب داده بودم الان تو شک م نمی دونم چی شده ضریبشم بالا هست
-
یعنی چی می خواد بشه؟
اینکه کنکورم بهتر شد.