هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شرزه شیر ارغند
آقای حسینی
من گیج شدم
شرزه و ارغند یعنی خشمگین
یعنی هردو صفتن؟
میشه لطفاً دستور زبان این جمله رو بررسی کنید
danial hosseiny -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
چو او را بدیدند برخاست غو که آمد ز آتش بدون شاه تو
میشه لطفاً قلمرو فکری اینو بررسی کنید
چرا هیچ منبعی تو ترجمه و مفهوم به این شاه نو اشاره ای نمیکنه؟
•-• -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
آره جفتش صفته سارا
شرزه شیر ارغند
شیر شرزه ارغند
که وابسته ی وابسته هم هست به عنوان صفت صفت -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
ایول پس درست حدس زده بودم هاهاها (ʘᴗʘ✿) -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to هویججج on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
ایول پس درست حدس زده بودم هاهاها (ʘᴗʘ✿)البته که ارغند باید به شرزه برگرده
مثلا این مثالو ببین ،شهر بزرگ پهناور
با وجود اینکه جفتشون صفتن ولی بازم وابسته وابسته نیست چون پهناور به بزرگ بر نمی گرده و یه راست بر می گرده به شهرالان که دارم فکر می کنم شیر شرزه ارغند
هر کدوم از اینا یه صفت جداست ،یعنی الان اینجا ارغند به شرزه بر نمی گرده فکر کنم
danial hosseiny -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۸ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
هویججج
سلام وقتتون بخیر
با اجازه از آقای حسینی
واژه نو اینجا ایهام داره
یکی به معنی جوان و یا کسی که جان دوباره یافته
دومیاشاره به سیاوش ولیعهد هستتو اینجا شاه نو : سياوش / غو و نو : جناس ناهمسان
معني اون بیت هم : وقتي مردم سياوش را ديدند كه از آتش (زنده و به سلامت)بيرون آمده است ، فرياد برآوردند.
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
نه منظورم اینه که شیر هسته است و اینا صفت
با وابسته وابسته اش کاری ندارم
فقط میخواستم بدونم دوتا صفت داریم؟ -
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۰ آخرین ویرایش توسط Hamid.s انجام شده
هویججج
این ترکیب در واقع اینطوریه
شیر ارغند شرزه
و هر دو معنی خشمگین داره -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
آها پس ایهام داره
چون من همش میگفتم خدای من چرا تو ترجمه نمیگه شاه جدید ( جایگزین کی کاووس) :// -
هویججج
بله ایهام داره -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamid.s on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هویججج
اگه اینه که آره جفتشون صفت و هستشون هم شیر ️ -
Hamid.s
لطف کردین -
هویججج
موفق باشید -
حاجی مگه این مردک اسکلی چیزی بود دور اول مهمونا غازرو خورد ؟ خب میذاشت با سری دوم کوفت میکرد
محتوا ؟ چرا آخه ؟ کدوم احمقی اینکارو میکرد ؟ واقعا رفته رو مخم
فقط درس سیمرغ پر مغز و محتوا بود -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to oatkbo on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mk-mahdi
نه آخه اگه دور دوم میشد
خرش از پل میگذشت مصطفی رو برای مهمونی دوم مینداخت بیرون -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر این درس هشتم مسخرس
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to oatkbo on ۱۸ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mk-mahdi
959448/1000113