هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
DexterMoreRight سلام
-
DexterMoreRight
مردک چرا منشنت میکنن جواب نمیدی؟
سوال ادبیات داشتم@هویججج
پیوی بپرسید منشن هارو نمیبینم -
زهرا بنده خدا 2 بله واقعا برای بعضی هاشون غیر منطقیه، ولی خب به یکی همین پایین گفتم حداقل اینجور سهمیه رو برگذار کنن که خیلی عادلانه تره:
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا بر فرض توان امکانات نداشتن، حداقل سهمیه رو عادلانه کنن، مثلا اگه 5 درصد کل شرکت کننده ها خانواده ایثراگرن، بیان 5 درصد ظرفیت ها رو بهشون بدن، نه 30 درصد! اینجوری عادلانه هم هست و دیگه اون بحث شرایط روحی و روانی حل میشه!
اینجوری چون رقابت میشه فرزند ایثارگر با فرزند ایثارگر، دیگه اون بحث اینکه اینا مشکلات روحی و روانی دارن و ... کاملا حل میشه.
@Comrade_Bayat
خب شاید الانم همین ۳۰ درصد جمعیت باشن
نیستن؟
(البته احتمالا نیست؛ چون هرسال که همون۳۰درصد نمیمونه...) -
انسان روزهایِ سختش را فراموش خواهد کرد..
اما هرگز کسی را که آن روزها را برایِ او آسانتر کرد فراموش نمیکند! -
@Comrade_Bayat
خب شاید الانم همین ۳۰ درصد جمعیت باشن
نیستن؟
(البته احتمالا نیست؛ چون هرسال که همون۳۰درصد نمیمونه...)زهرا بنده خدا 2
سی درصد؟ شاید سال 70 اینا یه همچین چیزی میشدن ولی الان فکر نکنم...
گفتم جمعیتشون کمه کلا، اطراف خودتون هم احتمالا زیاد ندیدید، بحث سر دانشگاه های تاپ هست، چون حتی اگر 10000 باشن میتونن توی هر رشته 30 درصد دانشگاه های تاپ رو پر کنن! -
@Comrade_Bayat
۵درصدیا زیادن
ولی ۲۵ نه
اون ۵درصده ایثارگر رو اصلا نمیتونم درک کنم
خب پدر ۶ماه جبهه بوده
الانم سالم و سرحال تر از من داره زندگی میکنه
۵درصد رو چه حسابی؟...
حالا شهید و موجی و قطع نخاعی رو نمیدونم واقعا...باید ببینم اصلا خود خدا راضی به این مدل امتیازات مادی برای این عزیزان هست یانه...اگه هست که باشه
ولی ۵درصد ایثارگر رو من یکی درک نمیکنم...زهرا بنده خدا 2 یکیو میشناسم منطقه دو بود سهمیه ۵ درصدم داشت در اتفاقی خیلی عجیب در سهمیه ۵ در صدی قبول نشده بود ولی منطقه دو آورده بود ، چرا ؟ خیلی دلیلش واضحه تو اگه ۵ درصد باشی باید ۷۰ درصد آخرین قبولی کلاست رو تست زده باشی آیا فقط همینه نه ،چرا ؟ چون اون ۵ درصدی که بیشتر زده هم چالش بعدیته و الویت با اونه و بعضی اوقات ۵ درصدی ها از آخرین قبولی ها بیشتر میزنن و خلاصه اون بنده خدا سهمیه اش سوخت به راحتی ،برای این وقتی تو داخل ۵ درصد قبول نمیشی داخل منطقت هم چک میکنن بلکه اونجا قبول بشی
-
پناه باشيد براى تمام كسانی كه از دور قوی و بى نياز به نظر میرسند...
-
زهرا بنده خدا 2
سی درصد؟ شاید سال 70 اینا یه همچین چیزی میشدن ولی الان فکر نکنم...
گفتم جمعیتشون کمه کلا، اطراف خودتون هم احتمالا زیاد ندیدید، بحث سر دانشگاه های تاپ هست، چون حتی اگر 10000 باشن میتونن توی هر رشته 30 درصد دانشگاه های تاپ رو پر کنن!@Comrade_Bayat
۵درصد زیاد دیدم
ولی ۲۵نه(دبیرستان تو کلاسمون یه نفر بود)
آره.... -
زهرا بنده خدا 2 یکیو میشناسم منطقه دو بود سهمیه ۵ درصدم داشت در اتفاقی خیلی عجیب در سهمیه ۵ در صدی قبول نشده بود ولی منطقه دو آورده بود ، چرا ؟ خیلی دلیلش واضحه تو اگه ۵ درصد باشی باید ۷۰ درصد آخرین قبولی کلاست رو تست زده باشی آیا فقط همینه نه ،چرا ؟ چون اون ۵ درصدی که بیشتر زده هم چالش بعدیته و الویت با اونه و بعضی اوقات ۵ درصدی ها از آخرین قبولی ها بیشتر میزنن و خلاصه اون بنده خدا سهمیه اش سوخت به راحتی ،برای این وقتی تو داخل ۵ درصد قبول نمیشی داخل منطقت هم چک میکنن بلکه اونجا قبول بشی
-
@Comrade_Bayat
۵درصد زیاد دیدم
ولی ۲۵نه(دبیرستان تو کلاسمون یه نفر بود)
آره....زهرا بنده خدا 2 دلیلش اینه ۵ درصدی خیلی راحت تر بدست میاد
-
زهرا بنده خدا 2 یکیو میشناسم منطقه دو بود سهمیه ۵ درصدم داشت در اتفاقی خیلی عجیب در سهمیه ۵ در صدی قبول نشده بود ولی منطقه دو آورده بود ، چرا ؟ خیلی دلیلش واضحه تو اگه ۵ درصد باشی باید ۷۰ درصد آخرین قبولی کلاست رو تست زده باشی آیا فقط همینه نه ،چرا ؟ چون اون ۵ درصدی که بیشتر زده هم چالش بعدیته و الویت با اونه و بعضی اوقات ۵ درصدی ها از آخرین قبولی ها بیشتر میزنن و خلاصه اون بنده خدا سهمیه اش سوخت به راحتی ،برای این وقتی تو داخل ۵ درصد قبول نمیشی داخل منطقت هم چک میکنن بلکه اونجا قبول بشی
@mk-mahdi
آره این ۷۰درصد آخرین قبولی سهمیه آزاد رو شنیدم -
زهرا بنده خدا 2 دلیلش اینه ۵ درصدی خیلی راحت تر بدست میاد
@mk-mahdi
آره
خیلی از همکلاسیام یا داشتن
یا رفتن پیگیر شدن گرفتن -
خبرنگار: شما 6-1 از همشهری خودتون باختید... حرفی ندارید؟
الکس : خب ما یه همسایه داریم... همسایه ها هم گاهی اوقات سر و صدا میکنن(ماعم یه درس چرت داریم گاهی اوقات سر و صدا میکنه)