هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Hamid-s در مشاوره کنکوری
گفته است:
میگه یه راه دیگه هم هست. یه کم شلوغتره، یه کم دورتره، یه کم هم موقعیت اضطراب آوریه که اوضاع اونجوری که باید پیش نرفت، ولی هنوزم میتونید برسید. بیا ازینجا برو.
فکر کنم بیوفتم تو همین مسیر
ولی چقدر تشبیه درستی بود
گفته میشه اضطرابش بیشتره و در واقع هم همینه
خلاصه که حال خوب کن بود
ممنون -
بچه ها
شما چجوری فرق اضافه استعاری رو با اضافه تشبیهی به جز اونایی که مشخصن تشخیص میدین؟
مثلا گنبد گیتی
این فرمولای دومی مث اولی و دومی اولی رو نداره الان اینجا نمیتونم بذارم
به نظرم گیتی میتونه مث گنبد باشه و بشه اضافه تشبیهی
ولی اضافه استعاریه -
وضعیت بعضی دوستان تو آلاخونه مث دورانی میمونه که تو کوچمون فوتبال بازی میکردیم...
یجور زمین رو ترسیم میکردیم برا خودمون انگار نصف کوچه رو خریدیم کسی هم حق نداره رد شه...
هوف -
بچه ها
شما چجوری فرق اضافه استعاری رو با اضافه تشبیهی به جز اونایی که مشخصن تشخیص میدین؟
مثلا گنبد گیتی
ولی اضافه استعاریه@f-nalist خب چون در واقع
باید بگین گیتی به (مثلا مسجدی یا حرمی) تشبیه شده که گنبد داره
بعد چون کلمه ی دوم یعنی گیتی به قبلش تشبیه شده میشه اضافه ی....
و حالا چون مشبه به حذف شده پس نمیتونه اضافه ی تشبیهی باشه
میشه اضافه ی استعاره ای -
@f-nalist خب چون در واقع
باید بگین گیتی به (مثلا مسجدی یا حرمی) تشبیه شده که گنبد داره
بعد چون کلمه ی دوم یعنی گیتی به قبلش تشبیه شده میشه اضافه ی....
و حالا چون مشبه به حذف شده پس نمیتونه اضافه ی تشبیهی باشه
میشه اضافه ی استعاره ایNarges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخ مرسی ازتون
-
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آخ مرسی ازتون
-
-
بچه ها
مثلا گنبد گیتی
ولی اضافه استعاریه@f-nalist فرزام من خودم عموما این جور با خودم میگم که ببینم به چی بیشتر میخوره تشبیه بشه، مثلاممکنه بتونن به هم تشبیه بشن، ولی باید ببینی کدومش بیشتر میخوره! یه مثال ببینم میاد تو ذهنم... مثلا میگه بام عرش، خب عرش رو میشه به بام تشبیه کرد، ولی ببین بام ویژگی چه چیزیه، یه خونه و یه مکان! ببین عرش تشبیهش به خونه و یه ساختمون قشنگ تره یا بام. میبنی به یه ساختمون بیشتر میخوره!
-
@f-nalist فرزام من خودم عموما این جور با خودم میگم که ببینم به چی بیشتر میخوره تشبیه بشه، مثلاممکنه بتونن به هم تشبیه بشن، ولی باید ببینی کدومش بیشتر میخوره! یه مثال ببینم میاد تو ذهنم... مثلا میگه بام عرش، خب عرش رو میشه به بام تشبیه کرد، ولی ببین بام ویژگی چه چیزیه، یه خونه و یه مکان! ببین عرش تشبیهش به خونه و یه ساختمون قشنگ تره یا بام. میبنی به یه ساختمون بیشتر میخوره!