هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
SiliS سمت بابام اینا مذهبی نیستن و مادربزرگم میگفت کوثر چیه اسم قرانی نذارین، سمت مامانم میگفتن بهار
خلاصه یه اسم درست درمون رو ما نذاشتن
اخرش هردو شد، قرعه کشی کردن کدوم شناسنامه ای شه -
SiliS سمت بابام اینا مذهبی نیستن و مادربزرگم میگفت کوثر چیه اسم قرانی نذارین، سمت مامانم میگفتن بهار
اخرش هردو شد، قرعه کشی کردن کدوم شناسنامه ای شه@KOSAR-ab هردو کهه یکی شد...
-
حالا اینا ب کنار داداشم کوچیک بود همون موقع رفیقش خواهرش ب دنیا میاد(خواهرش دوسال از من بزرگتره، اسمش خدیجه س) داداشم گریه میکنه و لج میکنه به مامانم میگه فلانی اسم آجیش خدیجس اسم اینم خدیجه بگیرین
شانس آوردم، نه اینکه بد باشه ها
من خوشم نمیاد -
SiliS نگا منظورم از دوقطبی اینه که یه طرف مذهبیه یه طرف نه ..معمولا پدر بزرگ مادر بزرگا هم یکی از این دو موردن
-
@mr-vinyzo اشتبا گفتم سمت مامانم میگفتن بهار سمت بابام کوثر
من چی گفتم؟
خستمممممم -
حالا اینا ب کنار داداشم کوچیک بود همون موقع رفیقش خواهرش ب دنیا میاد(خواهرش دوسال از من بزرگتره، اسمش خدیجه س) داداشم گریه میکنه و لج میکنه به مامانم میگه فلانی اسم آجیش خدیجس اسم اینم خدیجه بگیرین
شانس آوردم، نه اینکه بد باشه ها
من خوشم نمیاد -
@KOSAR-ab اینم که برعکس همون شد....
-
-
-
SiliS حالا چون یکم رانندگیم بده احتمالا یکم خرابی هم به بار بیاد و دستم اشتباهی روی شلیک بره
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و دستم اشتباهی روی شلیک بره
وقتی میخوای دنده عوض کنی اشتباهی دستت به دکمه شلیک که 1 و نیم متر اون طرف تره میخوره
پیش میاد -
اخرش هردو شد، قرعه کشی کردن کدوم شناسنامه ای شه@KOSAR-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS سمت مامانم اینا مذهبی هستن و مادربزرگم میگفت کوثر چیه اسم قرانی نذارین، سمت بابام میگفتن کوثر
اخرش هردو شد، قرعه کشی کردن کدوم شناسنامه ای شه -
=))️