هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
SiliS مگه تانک دنده داره مرد حسابی؟!
بیشترشون دارن
7 سرعته و 6 سرعته اکثرا 7 سرعتس
لئوپارد 6 سرعتس....
دندش مثل ماشین نیستتتت -
SiliS یکم سیستم تانک های قدیمی تر مثل T54 فرق میکنه... درباره تانک های مدرن هم اره، ولی اکثرا به صورت خودکار عوض میشن. بعضی هاشون سوئیچ دارن.
دقیقا، من فکر کردم منظورت یه چیز مثل دنده ماشین بود، فکر کردم منظورت اهرم دنده بود.@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دقیقا، من فکر کردم منظورت یه چیز مثل دنده ماشین بود، فکر کردم منظورت اهرم دنده بود.
باید جفت کلاج بگیرن جفت دنده عوض کنن
-
SiliS ادم باید میانه رو باشه و با عقلش پیش بره .
..مثلا سر همین عروسی میگم عروسی مختلط فقط برا چارتا هول خوبه .
. ولی از اون طرف اون چیزی که تو گفتی که تو خیابون مردو زن باهم دست میزدن و دعوا شد اونم خوب نیست ..
-
والا ما که یه نمازیو یه روزه ای داشته باشیم بسه ...کسیم از ما انتظار پیامبر شدن نباید داشته باشه که..
-
SiliS ادم باید میانه رو باشه و با عقلش پیش بره .
..مثلا سر همین عروسی میگم عروسی مختلط فقط برا چارتا هول خوبه .
. ولی از اون طرف اون چیزی که تو گفتی که تو خیابون مردو زن باهم دست میزدن و دعوا شد اونم خوب نیست ..
@mr-vinyzo تو مذهبای افراطی بچه ها مریض جنسی میشن با عرض پوزش
یه بچه ای ک به چیزی فکر نمیکنه انقدر از بچگی بهش میگن اوهوی اینکارو نکن ال میشه اینکارو نکن بل میشه
بچه اگه خواب باشه هم بیدارش میکنن شدیدا
از بچگی فکر میکنه خب چرا اینطوری سختگیری؟ چه چیزی باعث شده؟
اصلا تو وایسادی یه جایی رو میبینی میگن اوهوی حرامه فلانی رو نگاه کردن ، اصلا ندیده بودی فلانی هم هستشخیلی وضع چندشیه
(با سانسور بسیار ) -
@mr-vinyzo تو مذهبای افراطی بچه ها مریض جنسی میشن با عرض پوزش
یه بچه ای ک به چیزی فکر نمیکنه انقدر از بچگی بهش میگن اوهوی اینکارو نکن ال میشه اینکارو نکن بل میشه
بچه اگه خواب باشه هم بیدارش میکنن شدیدا
از بچگی فکر میکنه خب چرا اینطوری سختگیری؟ چه چیزی باعث شده؟
اصلا تو وایسادی یه جایی رو میبینی میگن اوهوی حرامه فلانی رو نگاه کردن ، اصلا ندیده بودی فلانی هم هستشخیلی وضع چندشیه
(با سانسور بسیار )