هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
SiliS حالا لزوما نمیشه گفت پیشرفت، بستگی به نگاه انسان داره، ولی به هر حال جلوی اندیشه جدید رو به قول خودت نمیشه گرفت.
مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند.@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند.
نور زیاد باعث افزایش اثر فوتو الکتریک میشه ...این پدیده توسط فیزیک کوانتوم رد شد و عامل به وجود امدن فیزیک کوانتوم گردید...
-
SiliS حالا لزوما نمیشه گفت پیشرفت، بستگی به نگاه انسان داره، ولی به هر حال جلوی اندیشه جدید رو به قول خودت نمیشه گرفت.
مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند. -
@هویججج الان نه ولی در اینده چرا ...
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند.
نور زیاد باعث افزایش اثر فوتو الکتریک میشه ...این پدیده توسط فیزیک کوانتوم رد شد و عامل به وجود امدن فیزیک کوانتوم گردید...
-
اصلا لایک کردی خجالت کشیدم
چرا؟
من که از خوشحالی دو شب بیخواب میشم
خیلیم خوب
اگه اینجور نباشه ، باعث تعجبه
فضای خیلی خوبی دارن.ساده و قشنگ=))Hhh Hh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا لایک کردی خجالت کشیدم
چرا؟
دیگه خب اصلا من برم اونجا بگم چی؟
آرمیای دیگه چه بلایی سرم میران راستی؟من که از خوشحالی دو شب بیخواب میشم
خیلیم خوب
اگه اینجور نباشه ، باعث تعجبه
فضای خیلی خوبی دارن.ساده و قشنگ=))واقعا اون آرامشی که هستو خیلیییییی زیاد دوست دارم
مثلا نامی کتاب میخونه
کوکی اون ور نقاشی میکشه
هر کدمشون یه مدل خیلی قشنگی استراحت میکنن:)))) -
پرستو بابایی تفرجگاه مردم کویر
-
@Comrade_Bayat فیزیک دوازدهمه که....زیر دیپلمه..
-
@هویججج چرا...
https://forum.alaatv.com/post/3418521 -
SiliS بدبختا درگیر مشکلات خودشونن، کم آبی، درگیری با چین، آلودگی شدید هوا. جمعیت و تکنولوژی هم که ندارن، کلا از صحنه روزگار حذفن.
-
@هویججج چرا...
https://forum.alaatv.com/post/3418521 -
ari_14 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Maaah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی تفرجگاه مردم کویر
اون مسنده
لازم بود الان اون ۰/۲۵ دوباره بیاری جلو چشم ؟
-
@هویججج نمیبخشم...