هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هیچ وقت فک نمیکردم پدرم دست پختش انقدر خوب باش
۶ صبح قبل از اینکه بره پژوهش سرا مرغ ترش با سبزی معطر درست کرده
مثلش رو تو هیچ جای شمال نمیتونید پیدا کنید
واقعا -
Anzw 18
چند درس خوندی آیناز ؟ -
دارم به این فکر می کنم که سلامتو نیفتم
این پست پاک شده! -
من درس ۱،۱۱,۱۲
و الآنم دارم ۱۰ رو می خونمپرستو بابایی عه پس شرایطمون یکیه:)))
بخون دختر بخون خوب تموم می کنیم
همینجوری ک داری میخونی ی کاغذ بذار گنار دستت اون نکات مهم مثل علائم و اقدامات و اینا رو که موردی هم بودن یادداشت کن سریع ک دیگه همین سری اول کامل یادت بمونه(کوتاه)
نهایتش تموم نشد شب رو یکی دو ساعت بیشتر بیدار میمونیم؛) -
Narges_ سلام
چه مشکلی؟
خودم راضی بودم، احتمال بالا میدم بالای 19 بشم، از بخش هایی که درست نخونده بودم سوال نیومده بود
ولی سوالات نامردانه بود!@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ سلام
چه مشکلی؟
خودم راضی بودم، احتمال بالا میدم بالای 19 بشم، از بخش هایی که درست نخونده بودم سوال نیومده بودشانس:)))
خیلیم عالی خسته نباشیدولی سوالات نامردانه بود!
موافقم
خوب نبودن واقعا -
SiliS دانشجویی
حسین نعمتی نه پشم کنکورم
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ سلام
چه مشکلی؟
خودم راضی بودم، احتمال بالا میدم بالای 19 بشم، از بخش هایی که درست نخونده بودم سوال نیومده بودشانس:)))
خیلیم عالی خسته نباشیدولی سوالات نامردانه بود!
موافقم
خوب نبودن واقعا -
صبر کنم پاسخنامه بیاد....
امروز تو حوزمون مدیر حوزه گفت رفته اون محلی که تصحیح برگه ها داره صورت میگیره و گفت خیلی با دقت دارن تصحیح میکنن
حتی اگه فلش و این داستانا هم کشیده باشی حواسشون هست و استرس خط خوردگی اینا نمیخواد داشته باشین
امیدوارم همه ی مصححا اینطوری باشن تا واقعا حقی از کسی ضایع نشه -
SiliS دنیای ارواح چطوره حال میده
سلام
شکر
ممنون بخوبیت چخبراحسین نعمتی آره بابا انقدر خوش میگذره روحا از داخل هم رد میشن پرباز میکنن
درس و زندگی خوش میگذره؟ -
طراح لعنتی پاسخ برگش رو هم نامردانه طرح کرده بود، کلا قصدش این بود بچه ها نمره از دست بدن، مثلا گفته بود دو مورد، به صورت ..... و ...... جا گذاشته بود تا فقط بشه دو مورد نوشت(بعضی ها مثل خودم عموما جهت اطمینان سه چهار مورد مینویسیم)
-
آدمک (البته نمیدونم سلامت و بهداشت میدی یا نه) @f-nalist خواستم یه نظر کلی درباره آزمون امروز بدم چون دو تا درس شبیه به همن محیط و سلامت:
سوالات آزمومن هم روی حفظیات خیلی مانور داده بود هم روی مفهوم، سوالات سختی بود، مثلا عموما از موارد اینجور سوال میدن که دو مورد نام ببرید، ولی این یکی دو جا اومده بود بقیه موارد رو داده بود و چند موردی که خودش مد نظر داشت رو میخواست، یعنی باید تمام مورد ها رو حفظ میبودی!
روی تعریف ها زیاد مانور نداده بود، بیشتر بحثث سوالات مسخره مفهومی بود، یعنی بر طبق فلان تعریف، این یارو فلان هست یا نه. -
@Comrade_Bayat من ایناشو یادم بود
اون سر تیتیراش از ذهنم به کل پاک شده بود
برعکس میداد راحت جواب میدادم