هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
به رغـم مدّعیانی که منعِ عشق کنند
جمالِ چهرهٔ تو، حجّتِ موجّهِ ماست -
@KOSAR-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سنجش تراز داد بعد سریع برداشت
برین ببینین برا شماهم تراز داد؟چیییی
-
رفتم نگاه کردم چیزی نبود
-
تو دیدی کوثر ؟
-
تو دیدی کوثر ؟
پرستو بابایی رفیقم دید میانگین درصداش ۳۰ تا ۴۰ بود بهش تراز ۷ هزار داد
میگفت مثل ۹۸ بود تراز دهیش -
پرستو بابایی رفیقم دید میانگین درصداش ۳۰ تا ۴۰ بود بهش تراز ۷ هزار داد
میگفت مثل ۹۸ بود تراز دهیش@KOSAR-ab
یعنی منم ۷۰۰۰ ؟؟
بیخیال خیلیییی کمه!
می خوان یه کاری کنن کنکور تیر ملاک باشه:))
کنکور تیر هم سخت میشه اینطوری .. -
رفتم دندونپزشکی برای معاینه و طی یه تصمیم ناگهانی توسط خودم یکی از دندونامو کشیدم بعدشم پیاده تا خونمون اومدم باز خوب بود تنها نرفته بودم همش میترسیدم فشارم بیوفته وسط خیابون غش کنم چون چندساعت بود چیزی نخورده بودم و از شدت ضعف دستام میلرزید
به هرحال برای منی که تا دو سه سال پیش با گریه و زور میبردنم دندون پزشکی موفقیت بزرگی بود این حجم از ریلکس بودن
️
-
@KOSAR-ab
یعنی منم ۷۰۰۰ ؟؟
بیخیال خیلیییی کمه!
می خوان یه کاری کنن کنکور تیر ملاک باشه:))
کنکور تیر هم سخت میشه اینطوری ..پرستو بابایی احتمالا اشتباهی شده که گرفتن
-
@KOSAR-ab در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
همتونم میدونید که
حسم بهم دروغ نمیگه
️
عزیزم شما باید هیچی ننویسی ک صفر شی
صفر شدن مگ کشکه:/
چرت و پرک بنویسی دو سه نمره میگیری -
رفتم دندونپزشکی برای معاینه و طی یه تصمیم ناگهانی توسط خودم یکی از دندونامو کشیدم بعدشم پیاده تا خونمون اومدم باز خوب بود تنها نرفته بودم همش میترسیدم فشارم بیوفته وسط خیابون غش کنم چون چندساعت بود چیزی نخورده بودم و از شدت ضعف دستام میلرزید
به هرحال برای منی که تا دو سه سال پیش با گریه و زور میبردنم دندون پزشکی موفقیت بزرگی بود این حجم از ریلکس بودن
️
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
️
نشانه بزرگ شدن:
-
یکی نیست به من بگه نمره ریاضی و فیزیکت خیلی خوبن که داری مثل بقیه برا سلامت و بهداشت ناز میکنی؟