هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
JuDi اگه یه همرزم نوب شجاع داشته باشی میتونه برات در نقش سپر انسانی عمل کنه و موقع راش دادن جلودار باشه و بهت فرصت ایم و شلیک بده، ولی اگه طرف ترسو باشه، هر چقدر هم تیراندازیش خوب باشه، زمای اِنمی رو میکشه که کار از کار گذشته و نصف تیم سلاخی شدن.
-
-
️
️
️
️
️
️
-
@Comrade_Bayat
کد رمزه های دوچرخه اییی
-
تو را برگشت از امتحان بودم که شنیدم دو تا آقا پسر با صدای نسبتا بم، دارن راجب به امتحان امروز صحبت میکنن.
برگشتم پشت سرم رو نگام کردم دیدم خدای بزرگ!
این دو تا باید تا الان دانشگاهشون تموم شده باشه و 4 تا بچه داشته باشن و حداقل 2 تا نوه!
خدایی رمزی چیزی میزنین اینقدر رشد میکنین از لحاظ قد و قیافه و صدا؟Ālbā شاید ترمیمی بودن🥲
-
@danial-hosseiny
همین اخرهفته اونجا بودم🥲🥲
متاسفانه درقالب فروم قابل اکسپلین نیستن🥲
ساری🥲Galadriel
نو پرابلمه.
خیلی بیزیِ مایندتو مشغول نکن. -
jahad_121
اینهمه داری میری، معمولا هم میشه برسی یا نه؟ -
میتونیم همیشه باهم بخندیم ولی کی میتونه بمونه که باهم گریه کنیم؟
-
دقیقا همین امروز که همه چی داغونه تصمیم میگیرن برن پارک
-
هممون یه زمانی برامون پیش میاد که دلمون میخواد تنها باشیم
نمیخوایم بقیه ولمون کننا، فقط میخوایم خودمون یه کوچولو از بقیه فاصله بگیریم، یعنی با اختیار خودمون
وقتی این حالت برای کسی پیش میاد، خودمون میفهمیم که باید یکم برای یه مدت فاصله بگیریم از اون شخص
حالا اینجا دو دسته هستن که اینجوری نیستن
یه سریا که تایم خیلی بیشتری این اتفاق براشون میوفته و خیلی بیشتر پیش میاد این حسو داشته باشن
یه سریا هم هستن که خیلی کم و به ندرت براشون پیش میاد و تقریبا زمانیو پیدا نمیکنین که بخوان از بقیه دور بشن
سختترین نوعِ هر رابطه ای(دوست صمیمی و...) بین این دوتاست
یکیشون بیشتر اوقات میخواد فاصله بگیره، اون یکی فکر میکنه طرف مقابلش ازش بدش میاد و نمیتونه درک کنه چخبره
اگه خیلی نزدیک نباشن، سریع رابطه شون از بین میره
ولی اگه رابطه شون عمیق باشه، بازم ادامه میدن
با این تفاوت که در عین حال که باهم دیگه کلی حال میکنن و خوش میگذرونن، یه دل سیر از همدیگه گلگی دارن -
تفاوت بسیار اشکار ما
من یهویی تصمیم میگیرم و اون با حوصله و صبر و گذاشتن چندیدن روز یا شایدم هفته -
تفاوت بسیار اشکار ما
من یهویی تصمیم میگیرم و اون با حوصله و صبر و گذاشتن چندیدن روز یا شایدم هفته -
JuDi اگه یه همرزم نوب شجاع داشته باشی میتونه برات در نقش سپر انسانی عمل کنه و موقع راش دادن جلودار باشه و بهت فرصت ایم و شلیک بده، ولی اگه طرف ترسو باشه، هر چقدر هم تیراندازیش خوب باشه، زمای اِنمی رو میکشه که کار از کار گذشته و نصف تیم سلاخی شدن.
-
نقطه لعنتییی علی اسم داداشمه