هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Galadriel در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یه مشت سایکوز توی اموزشمون ریختن
پیامت گم کردم ولی دیدم
چطورییی؟
از انگل به باکتری رفتی؟ -
Galadriel ایلام
Matin Mousavi 1
چه رشته ای؟ -
Galadriel
نو پرابلمه.
خیلی بیزیِ مایندتو مشغول نکن.@danial-hosseiny
بیزیِ مایندم کولپس کرده کلن -
Akito ما یه معلم تاریخی داشتیم خیلی خوش ذوق بود
مطمینم 60 سالمم بشه یادم نمیره رضاشاه تبعیدش جزیره موریس بود
نقشه رو کشید روی تخته جا کم اومد جزیره موریس روی دیوار کشیده شدولی در وض هیچ وقت یادم نمیره این خاطره اسمش ماندگار شد
@Invisible-silver معلم تاریخ ما اون سالی که یازدهم بودیم، همه سوالارو داد
بعد بهمون هم گفت که برگه رو سفید نذارید تا نمره تونو بدم
هرچی میخوای بنویس فقط سفید نذار(دقیقا همینارو میگفت)
-
خدیا دستم به دامنت پاسم کن
-
اگه بخوام میزان فشار این روزای دانشکدمون رو بگم
اینجوریه که به هرکدوم از همکلاسیام که میرسم بدون مقدمه
میگه کاش میمردم=)
و شاید فکر کنید در حد حرفه
ولی واقعا راه حل ایده آلیه=) -
@هویججج
یا یکی از دانش آموزهای پدرم اوتیسم داره یه نقاش خفنیه پیجش میلیونیه
ولی پدرم گفت دستش رو میگیرم خودش رو از پله ها پرت نکنه
خیلی دوست داشتم روانپزشک بشم و روی این موجودات خارق العاده تحقیق کنم اینا استعدادن استعداد ولی خیلی زود وارد دنیا آدم بزرگا شدم باید برم یه تخصص خوب برم دنبال پولللل@هویججج در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینا استعدادن استعداد
امسال استانمون استثنایی نداشت، حیف شد 🥺
-
من از این دختره میترسم.
هر روز که میگذره و احساس صمیمیت بیشتری میکنه و خودشو بیشتر نشون میده، ترسم بیشتر میشه.
دلم میخواد بهش بگم بیا دیگه دوست نباشیم ولی نمیدونم چطوری :((
خدایا خودت نجاتم بده اگر واقعا آدم درستی نیست، چون من واقعا نمیدونم باید چکار کنم...
تودلی -
@Comrade_Bayat خب آخه یه طوری گفته بودید هر جا نمیدونم جواب نداشتید بنویسید فلان گفتم
خدایا یعنی تموم؟ -
تاریخ معاصر_240613_173127 (1).PDF
@Comrade_Bayat
Narges_
خلاصه اصطلاحات کتابه -
سر امتحانا همیشه برام سوال پیش میاد بعضی از اینایی که صبح ۲۰ دیقه برا میکاپشون وقت گذاشتن چرا به جای اون ۲۰ دیقه، ۱۰ دیقه نرفتن یدوش بگیرن:/
عزیز من به مدلی پزلی بودنت نمیاد آخه
️
-
یکی بیاد جای من این رشته رو ادامه بده
من دیگه نمیتانم -
_ Reza _ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا یه اسپیکر هم واسه آینده ما واسه شب بیداری های ما ارزش قائل نیستن
ما از گوشی بود ولی میکروفون گذاشتن جلوش صدا بلند باشه
صدا از ته چاه میومد بیرون... -
@Invisible-silver در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آمریکاییا
اروپاییا بودن که سرخ پوست هارو کتلت کردن درواقع
کل اروپا
کل اروپا نبودا...
مثلا از فرانسه نتونست اونورتر بره
کلا ابر قدرت های اروپا رو نتونست کامل فتح کنه(روسیه، انگلیس، فرانسه، اسپانیا(مطمعا نیستم اسپانیا متحدین بود یا متفقین))Akito اکثر کشور های اروپای شرقی متحد هیتلر بودن!(رومانی، بلغارستان، مجارستان و ...)، جنگ جهانی دوم سال 1939 شروع شد و هیتلر قبل از شروع جنگ تا 1938 چک اسلواکی و اتریش رو ضمیمه خاک کرده بود! ایتالیا هم که متحدش بود. اسپانیا بخاطر اینکه کمتر از یکی دوسال بود از جنگ داخلی در آومده بود بیرون و خیلی آسیب دیده بود بیخیال جنگ شد! پرتغالهم بی طرف موند. سوئیس هم همینطور. هیتلر تا 1940 لهستان، فرانسه، دانمارک، نروژ، هلند، بلژیک و یونان رو گرفت! این وسط فنلاند هم بی طرف بود و با متفقین غربی وارد جنگ نشد، ولی با شوروی توی جنگ بود و یه جورایی متحد آلمان! سوئد هم دخالتی توی جنگ نکرد...
سال 1941 شروع به پیشروی توی خاک شوروی کرد، اگه بخوام به صورت کلی گم چقدر پیشروی کرده بود تونسته بود به استالین گراد(ولووگراد امروزی)، مسکو و لنین گراد(سن پترزبوک امروزی) رسیده بود! میدونید اون زمان ها اوکراین، بلاروس و ... جزئی از شوروی بودن... و همشون رو آلمان گرفته بود! اما آلمان توی همون سه تا شهر سخت زمین گیر شد و شکست های به شدت سنگینی خورد(تلفاتی که آلمان فقط توی نبرد توی این سه تا شهر داشت بیشتر از کل تلفاتی بود که توی جنگ با متفقین غربی داشت، بخاطر همین معروفه که میگن شوروی برنده جنگ جهانی دوم بود). خلاصه میشه گفت تمام اروپا رو سال 1942 بجز انگلیس و یه بخشایی از خاک شوروی رو در اختیار داشت(منهای کشور های بی طرف و متحد). دلیل اینکه نتونست انگلیس رو شکست بده هم مشخصه، ضعف نیروی دریایی و هوایی آلمان نازی در برابر نیروی هوایی و دریایی سلطنی مقتدر انگلیس!