هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
https://forum.alaatv.com/post/3427748
این سوال رو ممنون میشم جواب بدینNarges_ متوجه سوالتون نشدم، ولی من خودم به این شکل این سوالات رو حل میکنم که میام وارون میکنم نمودار رو، هر جا که به قدر مطلق رسیدم دو حالت رو توی چرک نویس مینویسم، بعد تست میکنم ببینم کدوم وارونه!(یعنی مثلا میام یک میزارم توی تابع اولی، مثلا داد 2، پس 2 رو میزارم توی تابع وارونام هر کدوم 1 داد اونه!)
-
Narges_ متوجه سوالتون نشدم، ولی من خودم به این شکل این سوالات رو حل میکنم که میام وارون میکنم نمودار رو، هر جا که به قدر مطلق رسیدم دو حالت رو توی چرک نویس مینویسم، بعد تست میکنم ببینم کدوم وارونه!(یعنی مثلا میام یک میزارم توی تابع اولی، مثلا داد 2، پس 2 رو میزارم توی تابع وارونام هر کدوم 1 داد اونه!)
-
jahad_121 ببینید، من نتیجم از این سوال این بود که گزاره درسته، چرا؟! چون پیوستگی راست و چپ زمانی رخ میده که خود اون نقطه مورد بحثمون هم وجود داشته باشه! و دو صورت پیش میاد:
که چون سمت چپی اصلا تابع نیست مورد قبول نیست، پس تابع باید پیوسته باشه.@Comrade_Bayat
درسته
من از دادشمم پرسیدم گفت چون باید حتما نقطه تو پر باشه که پیوستگی چپ و راست وجود داشته باشه و تو نقطه هم پیوسته باشه
درسته.من اول ش اشتباه کردم با حد حساب کردم
-
@Comrade_Bayat اووو
بابت اینم ممنونم
(تو عکسی که من فرستادم با دامنه مشخص میشه کدومو باید نوشت اما الان نمیتونم برم توضیحات رو ببینم) -
احتمالا صبح بیاد
فعلان که خبری نیست -
@Comrade_Bayat
درسته
من از دادشمم پرسیدم گفت چون باید حتما نقطه تو پر باشه که پیوستگی چپ و راست وجود داشته باشه و تو نقطه هم پیوسته باشه
درسته.من اول ش اشتباه کردم با حد حساب کردم
-
موفق باشید.
شب همگی بخیر️
-
️
️
️
️
️