هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@mr-vinyzo
حالا نمیخواد بمیری. فعلا زنده باش
تو که نمیدونی بر اساس اون رشته ای که میخوای، رقبات نمره هاشون چنده که -
Reza-H
تنها چیزی که من میدونم اینه که بخوای بدون ضایع شدن حق کسی هم ترازی پارسال و امسال و 4 تا کنکور رو تبدیل به یه تراز تک بکنی برای کل داوطلبین یه کم سخته@f-nalist
قطعا. اونم در حد و اندازه 600-700 هزار نفر -
@mr-vinyzo
تو که نمیدونی بر اساس اون رشته ای که میخوای، رقبات نمره هاشون چنده که -
نقطه سلام خسته نباشی
راستش من آزمونایی ک طول سال از قلمچی میزدم رو چه جامع چه طول سال درصدم خیلی خیلی بهتر از نتیجه ای بود ک کنکور گرفتم ...
پس قبل از هرچیزی لازم میدونم این دوتا چیز رو بگم لطفا رعایتشون کن وگرنه هرچقدرم این ۲۰ روز بخونی نتیجه اش اونی نمیشه ک براش زحمت کشیدی دیدم ک میگم خیلیم دیدم ...
۱ ) اینکه روی استرست کار کن که سرجلسه با آرامش جواب بدی چطور ؟ این مدت آزمونایی ک میزنی وقتت رو کنترل کن ... ( ترجیحا ۵ دقیقه کمتر از وقت قانونی بزن تا استرسی که سرجلسه قراره بهت وارد بشه توی خونه تجربه کنی ) ... قبل از شروع آزمون حتما حتما اسم و آدرس و نام پدر و کدملی اینارو بمویس یه امضاهم بزن ک سر جلسه اینارو در حین آزمون میخوان ازت رو مخت نره
۲ ) تمرکز تمرکز تمرکز ... روی اینم کار کن و هرچیزی که تمرکزتو بهم میزنه شناسایی و از بین ببرشحالا ک اینارو انجام دادی برای تست زنی کنکورای اخیر خیلی واجبه حتی اگه آزمونای آزمایشی رو نزدی سعی کن کنکورای اخیر هم خارج و هم داخل کشور رو بزنی ... واقعا توی این ۲۰ روز من چیز دیگه ای رو پیشنهاد نمیکنم همین کنکورا روهم بزنی و خوب تحلیل کنی شاهکار کردی در کنار آزمونایی ک میزنی علاوه بر تحلیل خوب سعی کن جاهایی ک همیشه ضعف داریو مرور کنی و رفعشون کنی (نه اینکه صرفا خود سوالو ببینی و تحلیلی ک نوشته ) در کنارشم به عنوان روتین روزانه یه تعداد صفحه و شکل کتاب رو بررسی کنی که درکنار آزمون کتابتم تکمیل کرده باشی .
من میتونم الان کلی منبع خوب بهت معرفی کنم ولی دورتو شلوغ کنی عاقبتی جز این نداره ک روز قبل کنکور نصفه نیمه انجام داده باشی
پس همینارو بچسب
-
Reza-H
تنها چیزی که من میدونم اینه که بخوای بدون ضایع شدن حق کسی هم ترازی پارسال و امسال و 4 تا کنکور رو تبدیل به یه تراز تک بکنی برای کل داوطلبین یه کم سخته -
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
تو نمیدونی من سر امتحان هندسه دعا میکردم ترور شم زنده از امتحان بیرون نیام....(دبیرخوبی نداشتم ازش بدم میومد یاد نگرفتمش..)
@mr-vinyzo
اهممم. معلم خیلی اثرگذاره
چیزی که میدونم اینه که حواست باشی چیزی که قبلا خراب کردی، باعث خراب شده چیزای پیش روت نشه
#میدونم_که_در_زمینه_روحیه_دادن_افتضاحم -
@mr-vinyzo
اهممم. معلم خیلی اثرگذاره
چیزی که میدونم اینه که حواست باشی چیزی که قبلا خراب کردی، باعث خراب شده چیزای پیش روت نشه
#میدونم_که_در_زمینه_روحیه_دادن_افتضاحم -
نقطه امیدوارم تهش خوش باشه:)
فقط همینو میتونم بگم
اینا یه کاری کردن خودشونم نمیدونن ادامشو چطوری جمع کنن -
18 و نیم امسال
-
اگه جایگاهی نداشت،
-
@f-nalist باید برگردن به همون روش قبلی....اقا ما نخواستیم کنکور حذف شه ....من غلط کردم ... گناهم چی بود که گیر نهایی بیوفتم؟؟
-
پس خداحافظ موفقیت
-
مهم نیست اصلا....
-
ابدااا