هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Akito امسالو خدا بخیر کنه ....بخدا من ناامید شدم که ....تراز اردیبهشتمم میدونم خوب نیست ...فردام گسسته دارم خرااااااببببببببببب....دیگه نمیکشم..
@mr-vinyzo ایشالا که بخیر میگذره
همینکه الان میدونید کجای کارید خیلی خوبه -
Reza-H هعی با مدرسه سر همین قضیه مسئله ها داشتیم....قبل سال التماس مدیرو معاون اموزشی رو کردیم که این نیاد برامون ....چون هر تجربه شیمی و هندسه دهم رو داشتیم ....چقدر دلستر برای اون مفت خورا بردیم.....هعی..کوفتشون بشه ...
@mr-vinyzo
عجبب. چه بد
پس سال پاییناتون رو دیدین بگین از جای دیگه برن آموزش ببینن به معلمتون اکتفا نکنن :((@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چقدر دلستر برای اون مفت خورا بردیم
این کارا زشته. کثیفه. مستهجنه :))
#با_لحن_رضا_عطاران_خوانده_شود -
@mr-vinyzo
عجبب. چه بد
پس سال پاییناتون رو دیدین بگین از جای دیگه برن آموزش ببینن به معلمتون اکتفا نکنن :((@mr-vinyzo در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
-
Aqua چون یه بخور بخوری راه انداختن پارسال که حالا جرات نمیکنن بذارن نتایج قبولی ها بیاد بیرون... نه به این زودیا
-
@mr-vinyzo
عجبب. چه بد
@mr-vinyzo همینکه بدونی بازم خودش یه نکته مثبته
یهویی وسط مهر با نتیجه مردود مواجه نمیشی -
@mr-vinyzo
متاسفانه ریاضی ها و انسانی ها، فرع حساب میشن تو مدارس -
ولی من فکر میکنم، دغدغه و حساسیتای بعد کنکور،جدا از دوره کنکور محسوب نمیشن.
کنکور باعث شد زود رنج شی، اعتماد به نفستو از دست بدی، حس کنی کافی نیستی و زندگی بابِ میلت نیست و درنهایت تورو یهویی وارد دنیای متفاوتی میکنه که حتی اگه نتیجه خوبی هم بهت بده، بازم اثر خودشو میذاره.