هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دوازدهمی ها، شما مدرسه میرفتید در طول دوازدهم؟
موقع ما کرونا بود
-
دوستان دوازدهمی
اگه برمی گشتین دوازدهم چه کارایی رو نمیکردین؟
سوال واقعا جدیه نه محض شوخی
ممنون میشم جواب بدین
دوازدهمNarges_ این پروسه ی آنلاین سریال دیدن رو کلا شروع نمی کردم:)
سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
درگیر دو جور حواشی نمی شدم ۱.اخبار و اینجور چیزا ۲.حواشی که تو مدرسه پیش میومد چون این دومی واقعا اعصابم رو بهم می ریخت درحالی که چندان ربطی به من نداشت و تو زندگی منم تاثیری نداشتاگه سال بعد مدرسه میری حواست به این خیلی باشه که درگیر ماجرا هایی ک بین دوستات پیش میاد نشو هر جمعی هم دیدی راجع به اخبار و اینا خیلی صحبت می کنن یا حتی راجع به همین کنکور و چیزای دیگه انرژی منفی میدن، خیلی سریع ازشون فرار کن:)
به تحلیل آزمون توجه بیشتری می کردم و ماز رو هم از اول جدی می دادم:) -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ari_14 عجب، توی نسخه وب هست، شاید اپ نداره
وبم
-
دوستان دوازدهمی
اگه برمی گشتین دوازدهم چه کارایی رو نمیکردین؟
سوال واقعا جدیه نه محض شوخی
ممنون میشم جواب بدین
دوازدهم -
Narges_ این پروسه ی آنلاین سریال دیدن رو کلا شروع نمی کردم:)
سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
درگیر دو جور حواشی نمی شدم ۱.اخبار و اینجور چیزا ۲.حواشی که تو مدرسه پیش میومد چون این دومی واقعا اعصابم رو بهم می ریخت درحالی که چندان ربطی به من نداشت و تو زندگی منم تاثیری نداشتاگه سال بعد مدرسه میری حواست به این خیلی باشه که درگیر ماجرا هایی ک بین دوستات پیش میاد نشو هر جمعی هم دیدی راجع به اخبار و اینا خیلی صحبت می کنن یا حتی راجع به همین کنکور و چیزای دیگه انرژی منفی میدن، خیلی سریع ازشون فرار کن:)
به تحلیل آزمون توجه بیشتری می کردم و ماز رو هم از اول جدی می دادم:)Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ این پروسه ی آنلاین سریال دیدن رو کلا شروع نمی کردم:)
بزار اینو دقیق بپرسم
در حال پخشا
یا اونایی که اومد بودن و تو مینشستی پشت هم میدیدی؟سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
به تحلیل آزمون توجه بیشتری می کردم و ماز رو هم از اول جدی می دادم:)خیلی ممنونم ازت
-
Narges_ رو کسی هم کراش مراش نزن اعصابت داغون میشه
زدی هم به دوستی نگو چون اون اعصابتو داغون می کنه