هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Narges_ میشستم مثل الانم درس میخوندم ولی ادا درسخونارو در نمیاوردم و انتظاراتو از خودم بالا نمیبردم....
الاخونه وارد نمیشدم....
بجای راه ابریشم میرفتم تاملند...
-
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
معادل فرهنگستان "ایگنور" چی میشه؟
#مزاحجلو و بغل و عقبی نشون میدن داشتو
من ولی یه جور رخُ میام انگار ندیدمشون@AmirBardia
آره.
#شرح_حال -
دیگه نمیام آلاء قول
حتی اگه سوال داشتم
اگه اومدم اخراجم کن تلوخدا
JuDi -
@Comrade_Bayat من دهم یه مدرسه دیگه میرفتم(اونم عادی بود ولی کادرش عالییییییی بودن)
اما یازدهم نه
امسال عوض شدن من اصلا راضی نبودم
سر غیبتم بله به شدت اذیتم کردن حتی وقتی دکتر واسم گواهی نوشت و منم واقعا نمیتونستم برم
دوازدهمارم آخر سال میدیدم چند روز مونده به کنکور اردیبهشت هنوز مدرسه بودن واسه امتحاناشون
کلا عجیب بود مدرسم -
Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ این پروسه ی آنلاین سریال دیدن رو کلا شروع نمی کردم:)
بزار اینو دقیق بپرسم
در حال پخشا
یا اونایی که اومد بودن و تو مینشستی پشت هم میدیدی؟سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
درگیر دو جور حواشی نمی شدم ۱.اخبار و اینجور چیزا ۲.حواشی که تو مدرسه پیش میومد چون این دومی واقعا اعصابم رو بهم می ریخت درحالی که چندان ربطی به من نداشت و تو زندگی منم تاثیری نداشتاگه سال بعد مدرسه میری حواست به این خیلی باشه که درگیر ماجرا هایی ک بین دوستات پیش میاد نشو هر جمعی هم دیدی راجع به اخبار و اینا خیلی صحبت می کنن یا حتی راجع به همین کنکور و چیزای دیگه انرژی منفی میدن، خیلی سریع ازشون فرار کن:)
به تحلیل آزمون توجه بیشتری می کردم و ماز رو هم از اول جدی می دادم:)خیلی ممنونم ازت
Narges_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بزار اینو دقیق بپرسم
در حال پخشا
یا اونایی که اومد بودن و تو مینشستی پشت هم میدیدی؟665755f0d37eab439e899d73_54470479610273105.mp4 ویس گرفتم جواب سوالتو
-
@Comrade_Bayat من دهم یه مدرسه دیگه میرفتم(اونم عادی بود ولی کادرش عالییییییی بودن)
اما یازدهم نه
امسال عوض شدن من اصلا راضی نبودم
سر غیبتم بله به شدت اذیتم کردن حتی وقتی دکتر واسم گواهی نوشت و منم واقعا نمیتونستم برم
دوازدهمارم آخر سال میدیدم چند روز مونده به کنکور اردیبهشت هنوز مدرسه بودن واسه امتحاناشون
کلا عجیب بود مدرسم -
Narges_ این پروسه ی آنلاین سریال دیدن رو کلا شروع نمی کردم:)
سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
درگیر دو جور حواشی نمی شدم ۱.اخبار و اینجور چیزا ۲.حواشی که تو مدرسه پیش میومد چون این دومی واقعا اعصابم رو بهم می ریخت درحالی که چندان ربطی به من نداشت و تو زندگی منم تاثیری نداشتاگه سال بعد مدرسه میری حواست به این خیلی باشه که درگیر ماجرا هایی ک بین دوستات پیش میاد نشو هر جمعی هم دیدی راجع به اخبار و اینا خیلی صحبت می کنن یا حتی راجع به همین کنکور و چیزای دیگه انرژی منفی میدن، خیلی سریع ازشون فرار کن:)
به تحلیل آزمون توجه بیشتری می کردم و ماز رو هم از اول جدی می دادم:)Anzw 18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
سعی می کردم کمتر به تراز قلمچی اهمیت بدم چون چندتا تراز پایین دو ماه عجیب ترمز منو گرفت بهم ضربه زد:)
بذار بگم وخامت اوضاع چقدر بود..
اینو کسی داره بهت میگه که از 6800 مهرماه به 5300 آذر سقوط کرد و 3تا آزمون پشت سرهم رو 5300 موند -
@Comrade_Bayat
نه
چون من درباره معادل و فرهنگستان حرف نمی زنم
یه مکالمه ای وسط کار ول شد اشاره به اون بود.چیز مهمی نبود.