هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خیلی بده ک وقتی میدونی قبول نمیشی بری حرم من پارسال هیچ تلاشی نکردم خب انتظار هم نداشتم معجزه بشه اصن با خجالتی تمام رفتم زیارت خب بگم چی ؟ تلاش نکردم تو بیا بهمون نتیجه بده ...ولی امسال اصن فک کنم با روحیه خوب میرم ....امیدوارم حس پارسالم رو کسی تجربه نکنه
-
Blue28
منم بابام روی کلمهٔ چای تأکید داره که نگید چایی چون غلطه
ولی خب دعوا نیست. اون میگه ما میپذیریم.@danial-hosseiny یچیزم بگم این ربطی نداره ولی یادم افتاد یهو
یبارم من تو خونمون دعوا راه انداختم چون کفتم ترشی تنده نه ترش،مامان بابام میگفتن نخیر ترشه تو فلانی تو بهمانی=/ -
@danial-hosseiny یچیزم بگم این ربطی نداره ولی یادم افتاد یهو
یبارم من تو خونمون دعوا راه انداختم چون کفتم ترشی تنده نه ترش،مامان بابام میگفتن نخیر ترشه تو فلانی تو بهمانی=/Blue28
دعواهای جالبی دارین
البته همه دارن -
Blue28
دعواهای جالبی دارین
البته همه دارن@danial-hosseiny
اهم اهم حالا اینا چیز خاصی نبود دعواهارو نگفتم -
@_Mahdieh تا لحظه آخر تلاش کردی؟... ب فال نیک بگیر ....حتما حکمتی داشته ...ایشالا بهترینا واست اتفاق بیفته
-
مثلا یه بار مامانم گفت فلان چیز تُرُشه.
منم گفتم تُرْش. میدونستین تُرْش درسته و ما توی اصطلاح شهرمون میگیم تُرُش و اشتباه میگیم؟
بعد شروع کرد دعوا کردن که تو داری برای من قیافه میگیری و تو خوبی و اینا =)))))) -
@_Mahdieh تا لحظه آخر تلاش کردی؟... ب فال نیک بگیر ....حتما حکمتی داشته ...ایشالا بهترینا واست اتفاق بیفته
-
مثلا یه بار مامانم گفت فلان چیز تُرُشه.
منم گفتم تُرْش. میدونستین تُرْش درسته و ما توی اصطلاح شهرمون میگیم تُرُش و اشتباه میگیم؟
بعد شروع کرد دعوا کردن که تو داری برای من قیافه میگیری و تو خوبی و اینا =))))))@danial-hosseiny
فکر میکردم تنهام -
بنظرم چند گزینه بهش میخوره -
@_Mahdieh
راستش قهر بودن یا نبودنت به خودت و عقایدت مربوطه... ولی خب این نکته همیشه مهمه که تو حتی خودتم نمیدونی چی برات درسته و چی غلط.
و این رو به عجیبترین شکل ممکن زمان بهت نشون میده. -
Blue28
برای همین میگم همه دارن -
Narges_
چرا نمیتونم منشنت کنم؟ -
Blue28
برای همین میگم همه دارن@danial-hosseiny
ولی شرط میبندم تو یسریاش تنهامممم آخ خدا
مثلن انقد که تو خونه ما محدودیت هست و بابام ناظر به همچیه تو خونه هیچکس نیست -
@حساب-کاربری-حذف-شده
خواستم بگم دیدم پستت رو
اکلیلی شدم میسییی -
@_Mahdieh ایشالا آشتی میکنید🥹
...ولی خب حالا کی ضرر میکنه اون یا تو ...ولی این ۱ سالی ک پشت کنکور موندم خیلیا رو شناختم خیلیییییااااااارو ....چقدرم بعضیا خوب فیلم بازی میکنن ک مثلا آدمای خوبی ن ...آره جون عمت
....واقعا امسال سال خوبی بود ب شرطی ک شهریور جواب اومد یکی از شهرهای شمال قبول شده باشم
-
@حساب-کاربری-حذف-شده
@Hamid-s -
@_Mahdieh ایشالا آشتی میکنید🥹
...ولی خب حالا کی ضرر میکنه اون یا تو ...ولی این ۱ سالی ک پشت کنکور موندم خیلیا رو شناختم خیلیییییااااااارو ....چقدرم بعضیا خوب فیلم بازی میکنن ک مثلا آدمای خوبی ن ...آره جون عمت
....واقعا امسال سال خوبی بود ب شرطی ک شهریور جواب اومد یکی از شهرهای شمال قبول شده باشم
-
@_Mahdieh
راستش قهر بودن یا نبودنت به خودت و عقایدت مربوطه... ولی خب این نکته همیشه مهمه که تو حتی خودتم نمیدونی چی برات درسته و چی غلط.
و این رو به عجیبترین شکل ممکن زمان بهت نشون میده.@danial-hosseiny خب وقتی دلخوری از خدا باید چیکار کنی؟ مثلن شما از دست یکی ناراحتی بعد میتونین باهاش برین بیرون و چیزی بخورین؟ قطعا نه
-
...حالا گیریم منو دعوت نکردی ب مصاحبه کی ضرر میکنه من یا تو ؟؟؟!!!
(کپی)