هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مثلا یه بار مامانم گفت فلان چیز تُرُشه.
منم گفتم تُرْش. میدونستین تُرْش درسته و ما توی اصطلاح شهرمون میگیم تُرُش و اشتباه میگیم؟
بعد شروع کرد دعوا کردن که تو داری برای من قیافه میگیری و تو خوبی و اینا =))))))@danial-hosseiny
فکر میکردم تنهام -
بنظرم چند گزینه بهش میخوره -
@_Mahdieh
راستش قهر بودن یا نبودنت به خودت و عقایدت مربوطه... ولی خب این نکته همیشه مهمه که تو حتی خودتم نمیدونی چی برات درسته و چی غلط.
و این رو به عجیبترین شکل ممکن زمان بهت نشون میده. -
Blue28
برای همین میگم همه دارن -
Narges_
چرا نمیتونم منشنت کنم؟ -
Blue28
برای همین میگم همه دارن@danial-hosseiny
ولی شرط میبندم تو یسریاش تنهامممم آخ خدا
مثلن انقد که تو خونه ما محدودیت هست و بابام ناظر به همچیه تو خونه هیچکس نیست -
@حساب-کاربری-حذف-شده
خواستم بگم دیدم پستت رو
اکلیلی شدم میسییی -
@_Mahdieh ایشالا آشتی میکنید🥹
...ولی خب حالا کی ضرر میکنه اون یا تو ...ولی این ۱ سالی ک پشت کنکور موندم خیلیا رو شناختم خیلیییییااااااارو ....چقدرم بعضیا خوب فیلم بازی میکنن ک مثلا آدمای خوبی ن ...آره جون عمت
....واقعا امسال سال خوبی بود ب شرطی ک شهریور جواب اومد یکی از شهرهای شمال قبول شده باشم
-
@حساب-کاربری-حذف-شده
@Hamid-s -
@_Mahdieh ایشالا آشتی میکنید🥹
...ولی خب حالا کی ضرر میکنه اون یا تو ...ولی این ۱ سالی ک پشت کنکور موندم خیلیا رو شناختم خیلیییییااااااارو ....چقدرم بعضیا خوب فیلم بازی میکنن ک مثلا آدمای خوبی ن ...آره جون عمت
....واقعا امسال سال خوبی بود ب شرطی ک شهریور جواب اومد یکی از شهرهای شمال قبول شده باشم
-
@_Mahdieh
راستش قهر بودن یا نبودنت به خودت و عقایدت مربوطه... ولی خب این نکته همیشه مهمه که تو حتی خودتم نمیدونی چی برات درسته و چی غلط.
و این رو به عجیبترین شکل ممکن زمان بهت نشون میده.@danial-hosseiny خب وقتی دلخوری از خدا باید چیکار کنی؟ مثلن شما از دست یکی ناراحتی بعد میتونین باهاش برین بیرون و چیزی بخورین؟ قطعا نه
-
...حالا گیریم منو دعوت نکردی ب مصاحبه کی ضرر میکنه من یا تو ؟؟؟!!!
(کپی)
-
Zahra2020 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
(کپی)
وایییییییی
-
Zahra2020 عه داداشم
-
@f-nalist سلامم
-
Zahra2020 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
(کپی)
وایییییییی
@_Mahdieh والا ...میتونستم دبیر زیست خوبی باشم ...ولی میرم پرستاری ساری یا رشت ...آموزش پرورش بدجوری ضرر کرد