هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قایمکی خدافظ باز
-
حس میکنم رو مخشم
کاش پیش خودش یاداوری میکرد وقتی حال خودشم همین چطوری باهاش رفتار میکردم
بعد اون حرفارو میزد -
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بنظرم دارم تغییر مود میدم
-
توام یه روز مثل من سراغ خنده هاتو باید از عکسات گرفت
دل میکنی از آرزوهات عین کبوتری که نخواد پرواز دلش -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستت دارم جدی جدی.
-
-
ایشالا که همیشه شادی
من تو عروسیتون جبران میکنم -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی باهام مهربون حرف زدی=))
-
-
تنت پر از زخمه قبول
صبوری کن، سنگ صبور
توام یه روز مثل من میشی
عادت میکنی به زخم زبون -
چون فرزام درباره شوخی حرف نمی زنه :__)
-
تازگیا یهو بی دلیل عصبی میشم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to M.Shajarian on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian
مرسی برادر -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to f.nalist on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f.nalist فرزام یوسفی به فرزام خیابانی تغییر کرد
-
Aqua من پدر پول انجمن باشم تو پدربزرگشی
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پنیر محلی عالیی
قشنگ افتادید تو خرج اا -
هزار عاشق دیوانه در من است که هرگز
به هیچ بند و فسونی نمیکنند رهایت- حسین منزوی
-
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Zahra2020 on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
منم شوخی کردم
شاید الان نفهمین که شوخی بود ولی در آینده میفهمین که اون موقع چرا نفهمیدین که بفهمین شوخی بودههمچنین منم برای شما آرزوی موفقیت دارم
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to M.Shajarian on ۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.Shajarian حداقل یکم بیشتر بده عذاب وجدانم بخوابه
پست 25173 از 1000113