هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام خیلی ممنونم
🥰
خداروشکر خوبم
شما چطورید؟ -
یا پرستارم
-
یا پزشک
-
یا خرم ابادم
-
یا تهران
-
چقدر حرف من
-
همه چی به کارنامه نهایی بستگی داره
-
ولی ته تهش پرستاریه
-
@حساب-کاربری-حذف-شده
من دارم خودمو قانع می کنم که پرستاری هم بد نیست که اگه یه وقت پزشکی نشد بتونم باهاش کنار بیام -
میشه لطفاً نکات اینو بگین
تغییرات..
پرستو بابایی
Reza-H -
بعد یه حس ناشناخته ای دارم پارسال میدونستم قراره پشت بمونم برای همین تابستون زیاد خوشنگذشت
ولی امسال در هر صورت با این وضع ترمیم پشت نمیمونم ولی عجیبه بعد چهارسال یهو همه چی تموم بشه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
و من که اصلا تو وادی رشته های تجربی نیستم
شاید یکم اتاق عمل جالب باشه برام اونم چون از نزدیک می تونم جراحی ها رو ببینمچیزی که منو به سمت تجربی اورد
درصوتی که مسیرم و اهداف به سمت دیگه است که اگر ریاضی بودم بهتر بودمهم نیست دیگه گذشت
امکان تغییر ش خیلی کمه
-
بچه ها کسی تحلیل فیزیک آزمون دیروز قلم چی رو جایی دیده ؟واسه چند تا از سوالا نیازش دارم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
@حساب-کاربری-حذف-شده
سلام
خوبید؟
نکاتی که من دارم همون نکاتی هست که نسترن خانم گفتن
این نمودار هم فکر می کنم کمک کنه
Reza-H
لطف کردین️
-
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
@حساب-کاربری-حذف-شده
از استرس دارم میمیرم اگه یهو الکی کم بشه چی؟ -
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
قشنگ تراز کارنامه میتونه تراز کلم رو بکشه پایین گند بزنه به همه چی ،،، اگه جا به جا نوشته باشم چی؟
-
دیگه داره تبدیل میشه به وسواس فکری
-
بچه ها کسی تحلیل فیزیک آزمون دیروز قلم چی رو جایی دیده ؟واسه چند تا از سوالا نیازش دارم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@دوازدهمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شدهتحلیل ازمون جهشینو ببنید نزاشته
ببخشید من ازمون رو ندادم ولی قبلا دیدم تحلیل فیزیک قلم چی رو جهشینو برای ابان ماه بود گذاشته بود شاید الانم بزاره