هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat آره دیزاین بهتره بنظرم
-
من یه زحمتی کشیدم یه کد تقلب ریسرچ آل زدم، الان راحت تر میشه توضیح داد، دیزاین رو باز میکنی:
این بخش میاد، اول بحث موتوره، بحث موتور خب بستگی به ریسرچات داره(سمت راست ریسرچ های هواپیما مربوط به موتوره)، سعی کن بر اساس سالت و حتی یکی دو سال جلوتر موتور اون سال رو ریسرچ کنی، توی دیزاینات همیشه آخرین مدل موتور رو بنداز و بدون میصرفه، ولی توی این که توی هواپیما های سبک یک موتوره بندازی یا دو موتوره بحث هایی هست! -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیسلاوو نیستم
گنگستا رو نیستم
امشبو نیستم
فردا رو نیستم
نیستم
آره -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یجوری دارین با حوصله توضیح میدین
طولانی طولانی تایپ میکنین
دارم ترغیب میشم بشینم بخونم همشو
فقط نمیدونم چه بازیه -
البته دقت کن که وقتی میگم دقت بحث سرعت ساخت و سازه، مگرنه تو هارتس چیزی به اسم پول وجود نداره، قیمت رو اون پایین دیزاینم زده اگه دقت کنی، پایین سمت راست.
@Comrade_Bayat آره
اون اچاره چیه؟ هیچ جایی رو پیدا نکردم که زده باشه چندتا از اون آچار ها داری -
-
@Comrade_Bayat آره
اون اچاره چیه؟ هیچ جایی رو پیدا نکردم که زده باشه چندتا از اون آچار ها داریAkito اون آچاره دقیقا بحثش همینه، گفتم تو بازی چیز پولی ای نیست، بحث سرعت ساخته که یکی از مهم ترین بحثش همین آچاره هست، تو برای ساخت یه چیز فقط کافیه یه کارخونه نظامی داشته باشی، ولی اینکه اون ساختمون نظامیه هر هفته چند تا از اون میده(بعضا سالیانه!) به یه سری چیزا موثره، اولین چیز تعداد کارخونه ای هست که به اون چیزه اختصاص دادی توی ساخت و ساز تجهیزات، بعدی همین بحث آچاره هست که حکم هزینش رو داره، سومی هم بحث خط تولید هست که خواهم گفت بهت! اون آچاره خیلی تاثیر داره، مثلا فرض کن یه چیز قیمتش 5 هست یکی 10، یعنی یه کارخونه توی یک ماه، دو برابر بیشتر از اولی میده تا دومی!
-
-
Akito اون آچاره دقیقا بحثش همینه، گفتم تو بازی چیز پولی ای نیست، بحث سرعت ساخته که یکی از مهم ترین بحثش همین آچاره هست، تو برای ساخت یه چیز فقط کافیه یه کارخونه نظامی داشته باشی، ولی اینکه اون ساختمون نظامیه هر هفته چند تا از اون میده(بعضا سالیانه!) به یه سری چیزا موثره، اولین چیز تعداد کارخونه ای هست که به اون چیزه اختصاص دادی توی ساخت و ساز تجهیزات، بعدی همین بحث آچاره هست که حکم هزینش رو داره، سومی هم بحث خط تولید هست که خواهم گفت بهت! اون آچاره خیلی تاثیر داره، مثلا فرض کن یه چیز قیمتش 5 هست یکی 10، یعنی یه کارخونه توی یک ماه، دو برابر بیشتر از اولی میده تا دومی!
@Comrade_Bayat اها
پس یعنی مسئله فقط زمانه و اینجوری نیست آچار کم بیاری و نتونی بسازیش؟ -
و خب اولین قدم اینه که تو از هواپیما چی میخوای؟ گفته بودم هر هواپیما(مدیم، لایت و هوی) برای چی هست و عموما باهاش چی میسازنپ
توی هواپیما سه بخش داریم، البته توی عکس جت ها رو یادم رفت بندازم پایینشون که مهم هم نیستن، اون هم یه توضیح کوتاه داره میدم.، سه بخش هستن، اولی ها سبک ها، بعدش متوسط و در آخر سنگین، سبک ها هواپیما های فایتر و cas هستن، cas یا همون close air support برای زدن تانک های دشمنه، البته هواپیماهای سبک مربوط به فایتر و ناوال بمبر های ناو های هواپیما بر هم میشه که توضیح جدا داره. هواپیما های مدیم یه جورایی دلبخواهن، برای ساخت فایترای سنگین میتونی ازشون اسفتاده کنی، همینطور cas های سنگین، یا هواپیماهای بمباران سبک! البته یه چیزی که عموما از مدیم ایر برای ساختش اسفتاده میکنن ساخت ناوال بمبره، ناوال بمبر ناو منظورم نیستا، ناوال بمبری که از فرودگاه بلند میشه که توی تمپلیت ها توضیح میدم برات. هوی ها هم که برای ساخت هواپیمای بمبارانه
خب حالا جدا جدا یه توضیحاتی بهت میدم
-
اولین بحث بحث فایتره، برای فایتر باید از هواپیما های سبک استفاده کنی، باید توی بالا یک یا چند تا تیربار بزای، بمب و اژدر نزار:
البته طبیعتا تو این همه حق انتخاب نداری، چون من کد تقلب زدم و همه ریسرچ ها که عموما تا 1945 طول میکشه باز کنی رو باز کردم! بستگی به چیزی که میخوای یک یا چند تا از این موارد رو بزار(روی هر کدوم نگه داری میگه چه چیزی کم و زیاد میشه، در نهایت اطلاعات کلی هواپیما سمت راست دیزاینت هست)
توی پایین هم فقط موتور الزامیه، ولی میتونی بهش برد بدی و رادار و دیفنس -
حالا دیزاین این سلیقه ای هست و بستگی به سال هم داره، و بستگی به کشور البته! فقط یادت باشه بخش هوایی خیلی مهمه، همیشه به روز نگه دار و یکی دو سال جلوتر باش، مهم ترین چیز تو ساخت هواپیما همون ریسرچ خود بدنه اصلی هواپیما هست که باید بروز باشه و هواپیما های جدید بسازی
-
مثلا آمریکا دیر وارد جنگ میشه، بخاطر همین من تا سال 1939 تا وقتی ریسرچ هواپیماهای 1940 رو تکمیل نکردم هواپیما نمیسازم چونن نیاز ندارم، نگه میدارم تا تمرکز صنعتم روی هواپیماهای مدرن تر باشه، ولی انگلیس و آلمان که زود وارد جنگ میشن نمیتونن این حرف رو بزنن! و باید از همون اوایل با هواپیماهای 1936 بسازن
-
خب پس یعنی دیزاینه که تایین میکنه چجور هواپیمایی داشته باشی...
بجز فایتر و تاکتیکال بمبر، هواپیمای خاص دیگه هم هست که سرچ کنم دیزاینشو یاد بگیرم؟