هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Aqua من یه دوره ای انقدر با همه تو سرم دعوا میکردم که مطمئن بودم اگه ناظم بشم فقط خودم میمونم و خانوم مدیر و آقا سهراب
-
-
@Comrade_Bayat خب من چندتایی سوال داشتم
برای حرکت دادن دیویژن، باید بعد از انتخاب دیویژن، روی جایی که قراره بفرستیشون راست کلیک کنی، درسته؟
اونی که گفتم نمیتونم دیویژن بفرستم، این بود که توی اون قسمتی که دیویژن تمرین میدی
فکر کنم اینجا بود، اینجا بعد از اینکه تمرین تموم میشه میتونم یه لوکیشن تنظیم کنم و بفرستمشون اونجا، ولی بعد از اینکه تمرین تموم میشه نمیدونم چرا نمیتونم بفرستمشون توی همون جاهایی که دارم با ایتوپی میجنگم... یعنی اونجا ها قرمزه برام
و یه سوال دیگه، چطوری هواپیما هامو بفرستم به فرودگاهام توی آفریقا؟ من چندتایی ژده بودم فایتر و cas بسازه ولی اصلا نفهمیدم ساخت، نساخت، کجا رفتن، چی شدن
روی فردوگاه که بزنی یه تیکه یه به علاوه داره
اونو هر چند وقت یبار میزدم ولی میگفت هیچ هواپیما ای ندارم که اضافه کنم.... کجا باید چک کنم ببینم چندتا هواپیما و اینا دارم و چجوری اعزامشون کنم آفریقا؟Akito اره راست کلیکه جابه جایی
خب ببین اون پیاده کردن نیرو هاست، تو فقط تو مناطقی که جزئی از خاک خودته میتونی نیرو پیاده کنی، یعنی مناطق اشغالی هم جزئی از خاک اصلی خودت حساب نمیشن، باید اونارو توی خاک خودت پیاده کنی، بعد بفرستی توی جنگ.
وقتی میسازه باید روی فرودگاه ها کلیک کنی، من خودم همیشه اول بازی تمام هواپیماهام رو دیلیت میکنم(برو تو بخش هوایی بالا صفحه سمت راست یه سری آیکون سفید هواپیما هست، همشون رو تک تک بزن با شیفت همشون که سلکت شدن دیلیت رو بزن، بعدش اون فرودگاهی که میخوای رو انتخاب کن و علامت + رو توی فرودگاهی که سلکت کردی بزن و هواپیما رو اونجا پیدا کن، البته دقت کن یه مقدار تایم میخواد برای پیاده شدن، همینطور این رو هم بگم که به شکل گردان های 100 تایی میاد، چهار درجه هم داره، یکیش قرمز، یکیش - یعنی عادی، یکیش یه علامت زرد رنگ رو به بالا هست، یکیش ستاره بنفش. اینا معنیشون اینجوریه که هر گردان رو 100 تایی نگه میداره بازی، یه مثلا بزنم با مثلا بفهمی، مثلا تو صد تا هواپیما توی حالت قرمز میندازی، صد تا هواپیما تو حالت بنفش، صد حا توی حالت عادی، صد تا تو حالت بالا، اینجوری اینا وقتی تلفات میدن، اولیت اول اختصاص هواپیما به گردان ها به ترتیب درجه بالا، درجه متوسط و درجه پایینه، دقت کن که توی این سه حالت هر هواپیمایی که از اون جنس باشه میزاره، یعنی مدل هواپیما، سالش و ... فرق نداره، همین که از اون جنس باشه(یعنی CAS باشه یا فایتر) کفایت میکنه، اما یه حالت چهارم ستاره ای هست که اون یعنی فقط و فقط از اون مدل هواپیما گذاشته بشه، یعنی مثلا فقط هواپیمای IL2 باشه، وقتی یه کشور بدبخت بیچاره بازی میکنی ترجیحا از این گزینه استفاده نکن، چون بعضا حتی توان نداری سه تا گردان از یه هواپیمای خاص تهیه کنی، ولی اگه یه کشور خفنی بازی میکنی و خیلی روی نظم حساسی میتونه گزینه جالبی باشه. دلیل اینکه میگم دیلیت کن اینه یکم نظم دستت بیاد، چون اوایل بازی گردان ها 30 تا 40 تایی هستن عموما و ممکنه چهار سال همینجوی هواپیما تولید کنی وببینی اِ اینا چرا نیستن بزارم تو فرودگاه! دلیلش اینه در حال پر کردن قبلیاست...
اگر هم توی یه فرودگاهی هواپیما گذاشتی میخوای جابه جا کنی به یه فرودگاه دیگه، روی اون فرودگاهی که میخوای راست کلیک کن(بعد از انتخاب هواپیمات که توی یه فرودگاه دیگست) -
@Comrade_Bayat راستی جریان این آماده سازی قبل از جنگ میدونی چیه و چجوری انجامش بدم؟
توی راهنما گفت اگه قبل از شروع جنگ و قبل از کشیدن آفنیسیو لاین(بعد از فرانت لاین کشیدن یه کار دیگه هم میکردیم، همون منظورمه)، میتونی ۱۵ روز به نیرو هات ژمان آماده سازی بدی تا ۳۰ درصد باف بگیرن
یه سرچ زدم، یه نفر گفته بود بعد از کشیدن فرانت لاین، ۱۵ روز هیچکاری نکن، نیروهات خودشون آماده میشن، بعد از اون ۱۵ روز باید حمله کنی
درسته؟ -
Akito اره راست کلیکه جابه جایی
خب ببین اون پیاده کردن نیرو هاست، تو فقط تو مناطقی که جزئی از خاک خودته میتونی نیرو پیاده کنی، یعنی مناطق اشغالی هم جزئی از خاک اصلی خودت حساب نمیشن، باید اونارو توی خاک خودت پیاده کنی، بعد بفرستی توی جنگ.
وقتی میسازه باید روی فرودگاه ها کلیک کنی، من خودم همیشه اول بازی تمام هواپیماهام رو دیلیت میکنم(برو تو بخش هوایی بالا صفحه سمت راست یه سری آیکون سفید هواپیما هست، همشون رو تک تک بزن با شیفت همشون که سلکت شدن دیلیت رو بزن، بعدش اون فرودگاهی که میخوای رو انتخاب کن و علامت + رو توی فرودگاهی که سلکت کردی بزن و هواپیما رو اونجا پیدا کن، البته دقت کن یه مقدار تایم میخواد برای پیاده شدن، همینطور این رو هم بگم که به شکل گردان های 100 تایی میاد، چهار درجه هم داره، یکیش قرمز، یکیش - یعنی عادی، یکیش یه علامت زرد رنگ رو به بالا هست، یکیش ستاره بنفش. اینا معنیشون اینجوریه که هر گردان رو 100 تایی نگه میداره بازی، یه مثلا بزنم با مثلا بفهمی، مثلا تو صد تا هواپیما توی حالت قرمز میندازی، صد تا هواپیما تو حالت بنفش، صد حا توی حالت عادی، صد تا تو حالت بالا، اینجوری اینا وقتی تلفات میدن، اولیت اول اختصاص هواپیما به گردان ها به ترتیب درجه بالا، درجه متوسط و درجه پایینه، دقت کن که توی این سه حالت هر هواپیمایی که از اون جنس باشه میزاره، یعنی مدل هواپیما، سالش و ... فرق نداره، همین که از اون جنس باشه(یعنی CAS باشه یا فایتر) کفایت میکنه، اما یه حالت چهارم ستاره ای هست که اون یعنی فقط و فقط از اون مدل هواپیما گذاشته بشه، یعنی مثلا فقط هواپیمای IL2 باشه، وقتی یه کشور بدبخت بیچاره بازی میکنی ترجیحا از این گزینه استفاده نکن، چون بعضا حتی توان نداری سه تا گردان از یه هواپیمای خاص تهیه کنی، ولی اگه یه کشور خفنی بازی میکنی و خیلی روی نظم حساسی میتونه گزینه جالبی باشه. دلیل اینکه میگم دیلیت کن اینه یکم نظم دستت بیاد، چون اوایل بازی گردان ها 30 تا 40 تایی هستن عموما و ممکنه چهار سال همینجوی هواپیما تولید کنی وببینی اِ اینا چرا نیستن بزارم تو فرودگاه! دلیلش اینه در حال پر کردن قبلیاست...
اگر هم توی یه فرودگاهی هواپیما گذاشتی میخوای جابه جا کنی به یه فرودگاه دیگه، روی اون فرودگاهی که میخوای راست کلیک کن(بعد از انتخاب هواپیمات که توی یه فرودگاه دیگست)@Comrade_Bayat اوکی ممنون
کامل متوجه نشدم، هروقت رفتم پای سیستم اینایی که گفتی انجام میدم ببینم متوجه شدم یا نه -
ب عنوان کسی ک بعد دو سال رفتن تو اجتماع دوباره مصاحبه شرکت کردن تجربه کردم
باید بگم ک رواب اجتماعی رک اعتماد به نفس آدم خیلی خیلی تاثیر داره...
آرامش خاصی داشتم دیگه خبری از اون دلهره ک چی باید بگم نبود...
بار دیگه مطمئن شدم باید میرفتم دانشگاه و تو مسیر درستی قرار دارم...
شکرت♡