هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            
- 
_MILAD_ سه روز تا انفالو شدن  :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ سه روز تا انفالو شدن  :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:سارا تو بذار  
- 
خب بپرسین دیگه..گلنار بپرس 
- 
_MILAD_ سه روز تا انفالو شدن  :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:sheydadb37  :| هی خدا :| هی خدا
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            یاروئه  
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            یاروئه  @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            یاروئه     زهرمار زهرمار
- 
خب بپرسین دیگه..گلنار بپرس sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب بپرسین دیگه..گلنار بپرس هیشکی نمیخواد بذاره؟ خودم بگم؟ 
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب بپرسین دیگه..گلنار بپرس هیشکی نمیخواد بذاره؟ خودم بگم؟ gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: خب بپرسین دیگه..گلنار بپرس هیشکی نمیخواد بذاره؟ خودم بگم؟ گلنار ژووووونم بگه ^^ 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  کاش میتونستم کاری کنم همه انفالو کنن صفر شه کاش میتونستم کاری کنم همه انفالو کنن صفر شه قهر کرد لوس@dr-saraaa    
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://
- 
@dr-saraaa  ! من همچین کاری نمیکنم ! ! من همچین کاری نمیکنم ! یا واقعا کار داشتم طرفو فالو کردم ! که دیدم عکس العملی نشون نداده انفالو کردم !!!! یا واقعا کار داشتم طرفو فالو کردم ! که دیدم عکس العملی نشون نداده انفالو کردم !!!!
 یا هم دیگه هیچی ! _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa  ! من همچین کاری نمیکنم ! ! من همچین کاری نمیکنم ! یا واقعا کار داشتم طرفو فالو کردم ! که دیدم عکس العملی نشون نداده انفالو کردم !!!! یا واقعا کار داشتم طرفو فالو کردم ! که دیدم عکس العملی نشون نداده انفالو کردم !!!!
 یا هم دیگه هیچی !    بابا اقا میلاد بیخیال مهم نیس بابا اقا میلاد بیخیال مهم نیس     
- 
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            یاروئه     زهرمار زهرمار@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            یاروئه     زهرمار زهرمار مای سلفو گفتم مای سلفو گفتم 
- 
 همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی... شبتون_بخیر 
- 
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            یاروئه     زهرمار زهرمار مای سلفو گفتم مای سلفو گفتم @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  من همچین کاری  کردم ؟ من همچین کاری  کردم ؟آره آره 
 من شاهد من شاهد ://شاهد کی بودی توووووووووو            یاروئه     زهرمار زهرمار مای سلفو گفتم مای سلفو گفتم        
- 
 همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی... شبتون_بخیر @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی... شبتون_بخیر قشنگه    
 شبتون خوش
 یاعلی     
- 
 همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی... شبتون_بخیر @sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:  همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی... شبتون_بخیر شبتون خوش  
- 
 همه شب سجده برآرم که بیایی تو به خوابم و در آن خواب بمیرم که تو آیی و بمانی... شبتون_بخیر @sobhan-1999 شبتون خوش 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @dr-saraaa  ! من همچین کاری نمیکنم ! ! من همچین کاری نمیکنم ! یا واقعا کار داشتم طرفو فالو کردم ! که دیدم عکس العملی نشون نداده انفالو کردم !!!! یا واقعا کار داشتم طرفو فالو کردم ! که دیدم عکس العملی نشون نداده انفالو کردم !!!!
 یا هم دیگه هیچی !    بابا اقا میلاد بیخیال مهم نیس بابا اقا میلاد بیخیال مهم نیس     
- 
gollnar کجا رفتی؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه