هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

همه شب سجده برآرم
که بیایی تو به خوابم
و در آن خواب بمیرم
که تو آیی و بمانی...
شبتون_بخیر
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

همه شب سجده برآرم
که بیایی تو به خوابم
و در آن خواب بمیرم
که تو آیی و بمانی...
شبتون_بخیر
قشنگه:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes:
شبتون خوش
یاعلی:slightly_smiling_face: :waving_hand_light_skin_tone: :waving_hand_light_skin_tone: -

همه شب سجده برآرم
که بیایی تو به خوابم
و در آن خواب بمیرم
که تو آیی و بمانی...
شبتون_بخیر
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

همه شب سجده برآرم
که بیایی تو به خوابم
و در آن خواب بمیرم
که تو آیی و بمانی...
شبتون_بخیر
شبتون خوش :)
-

همه شب سجده برآرم
که بیایی تو به خوابم
و در آن خواب بمیرم
که تو آیی و بمانی...
شبتون_بخیر
@sobhan-1999 شبتون خوش
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa :/ ! من همچین کاری نمیکنم ! :face_with_tears_of_joy: یا واقعا کار داشتم طرفو فالو کردم ! که دیدم عکس العملی نشون نداده انفالو کردم !!!!
یا هم دیگه هیچی ! :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بابا اقا میلاد بیخیال مهم نیس:smiling_face: :winking_face: :winking_face:
-
gollnar کجا رفتی؟
-
@faezeh-lay

هعیی خدا حالا دیدید تهمت زدید :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من میگم بیخیال شما میگی نه هااااا
براتون بد نشه یه وق:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
gollnar کجا رفتی؟
-
_MILAD_
37تاااااااااا دنبال کننده
باباخسیس 2.3تا به منم بده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: -
@faezeh-lay

هعیی خدا حالا دیدید تهمت زدید :face_with_tears_of_joy::face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من میگم بیخیال شما میگی نه هااااا
براتون بد نشه یه وق:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
1.دیگران شما را به چه خصلتِ بارزی میشناسند؟
2.تیکه کلامتون(تکیه کلام) چیه؟:)))
3.خواننده ی موردعلاقه تون کیه؟gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
3.خواننده ی موردعلاقه تون کیه؟
1)خوش خنده خیلی زیاد(البته تاجایی که شنیدم)والبته خنداننده و ارسال کننده حال خوب(چ خودشیفته از اب دراومدم من:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: )
2)معلول (به کسی که خیلی بهش علاقه دارم یا خیلی ازش خوشم میاد میگم)
الله و اکبر (هم تیکه کلاممه)
3)علی عبدالماکی _محسن یگانه_بقیه خارجین:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
3.خواننده ی موردعلاقه تون کیه؟gollnar
1)شیطون..شااااد..مهربون...خودشیفته:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
2)خیلیم زیبا...خیلیم عالی
3)شادمهر...حمید عسگری...بابک جهانبخش -
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: خب میبینید تهمت بوده دیگه !!
چیزی غیر اینه بگید غیر اینه !_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: خب میبینید تهمت بوده دیگه !!
چیزی غیر اینه بگید غیر اینه !:pouting_face: :confused_face: :confused_face: ادامه ندیم خیلی خوبه نه؟:smiling_face_with_smiling_eyes: :winking_face: :winking_face:
برو بخواب دوست عزیز :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
3.خواننده ی موردعلاقه تون کیه؟ -
gollnar :/
- دیوونه زنجیری :face_with_tears_of_joy:
- یکی دو تا نیست :/
- اهنگ گوش نمیدم !
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
3.خواننده ی موردعلاقه تون کیه؟gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
3.خواننده ی موردعلاقه تون کیه؟1.خیلی چیزا ولی بارزترینش غروره
2.موافقِت/الکی؟
3.سیروان:smiling_face_with_sunglasses: -
gollnar
1)شیطون..شااااد..مهربون...خودشیفته:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
3)شادمهر...حمید عسگری...بابک جهانبخشsheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
3)شادمهر...حمید عسگری...بابک جهانبخشببخشید حاضرجوابیو یادم رفت و البته خوش خنده بودنمو:relieved_face: