هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

#ازکسایی و ازکسی که دلشو شکوندم معذرت میخوام ببخشین:slightly_smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: -

#ازکسایی و ازکسی که دلشو شکوندم معذرت میخوام ببخشین:slightly_smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:@faezeh-lay فاز خدافظی؟
-
negwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay چیشدههه؟؟؟
هیچی باوووو
دارم کلا میگم یه لحظه دلم به رحم اومد توهم حالا هی گیرنده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-lay چیشدههه؟؟؟
هیچی باوووو
دارم کلا میگم یه لحظه دلم به رحم اومد توهم حالا هی گیرنده:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@faezeh-lay فاز خدافظی؟
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay فاز خدافظی؟
نه هنوز ولی به زودی اره
-
@faezeh-lay چیشدههه؟؟؟
هیچی باوووو
@faezeh-lay فاز خدافظی؟
نه هنوز ولی به زودی اره
@faezeh-lay چلااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:disappointed_face: نههههههههه
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: 15 تومن میگیرم حلال میکنم
بابا لازم دارم عههه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بچه گیردادی ها شماره کارت بده واریز کنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
من فدات شم :smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: اینطوری به صلاحتره:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss:
-
_MILAD_ ولنتاین نزدیکه:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
negwin با 15 تومن اخه؟
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: 15 تومن میگیرم حلال میکنم
بابا لازم دارم عههه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بچه گیردادی ها شماره کارت بده واریز کنم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
negwin با 15 تومن اخه؟
sheydadb37 قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود....
-
negwin با 15 تومن اخه؟
negwin با 15 تومن اخه؟
راس میگه فقط 15تووووومن ؟ :/
من حداقل 200تومنی میگفت بازم یه چیزی :/ -
negwin با 15 تومن اخه؟
من حداقل 200تومنی میگفت بازم یه چیزی :/ -
negwin با 15 تومن اخه؟
sheydadb37 :/ :face_with_tears_of_joy: 15 تومنو میخوام باهاش شارژ بگیرم بابا از بس به همراه اول بدهکار شدم خجالت کشیدم دیگه :face_with_tears_of_joy: الانم باز 600 تومن بدهکارم بهش
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: عههه ؟ صبر کن
یه کارت شارژ بگیر ! رمزشو برام بفرست :face_with_tears_of_joy:
اگه هم نمیدونی از کجا بگیری بگو خودم وبلاگم از این خرید شارژ ها داره (جدی )_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اگه هم نمیدونی از کجا بگیری بگو خودم وبلاگم از این خرید شارژ ها داره (جدی )اگه پول داشتی برامنم بگیر(جدی):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
negwin با 15 تومن اخه؟
من حداقل 200تومنی میگفت بازم یه چیزی :/@faezeh-lay یه جفت جوراب:confused_face:
-
اگه هم نمیدونی از کجا بگیری بگو خودم وبلاگم از این خرید شارژ ها داره (جدی )اگه پول داشتی برامنم بگیر(جدی):face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: