هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :/ :face_with_tears_of_joy: تو میخواستی 15 تومن برای من بفرستی :/ (جدی )
من آخه گوردارم کفنم داشته باشم؟ :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدشم من براهرکسی شارژنمیگیرم
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :/ :face_with_tears_of_joy: تو میخواستی 15 تومن برای من بفرستی :/ (جدی )
من آخه گوردارم کفنم داشته باشم؟ :/:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعدشم من براهرکسی شارژنمیگیرم
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
:|
یکی یه شارژ هزاری برای من بفرسته راضیم :face_with_tears_of_joy:دیگه ینی واقعن دلم برات سوخت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :/ باشه . خود همراه اول باز شارژ رایگان میده من میدونم :face_with_tears_of_joy:
@faezeh-lay :/ باشه . خود همراه اول باز شارژ رایگان میده من میدونم :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نوش جونت:face_with_tears_of_joy:
-
:|
یکی یه شارژ هزاری برای من بفرسته راضیم :face_with_tears_of_joy:دیگه ینی واقعن دلم برات سوخت:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :/ :face_with_tears_of_joy: عکس بگیرم ! شارژ ندارم ؟:face_with_tears_of_joy: عکس بگیرم 600 تومن به همراه اول بدهکارم الله اکبر
@faezeh-lay :/ :face_with_tears_of_joy: عکس بگیرم ! شارژ ندارم ؟:face_with_tears_of_joy: عکس بگیرم 600 تومن به همراه اول بدهکارم الله اکبر
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: واقعا ؟
نه همراه اول به من بدهکاره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
_MILAD_ دلم کباب شد:confused_face:
-
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اخیش به به نمک بزن بخور:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یه لقمه برامنم بگیر از دلت
-
1200 میدی شارژ هزاری
بعد 800 تومن شارژ میشه
600 تومن بهش بدهکارم
200 تومن میمونه :/ اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه :face_with_tears_of_joy: که خودم حرف نمیزنم اصلا_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
1200 میدی شارژ هزاری
بعد 800 تومن شارژ میشه
600 تومن بهش بدهکارم
200 تومن میمونه :/ اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه :face_with_tears_of_joy: که خودم حرف نمیزنم اصلا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
اخیش به به نمک بزن بخور:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: یه لقمه برامنم بگیر از دلت
@faezeh-lay :pouting_face: :pouting_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :pouting_face: :pouting_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
راستی مشکل تایید ایمیل انجمن درس نشد؟
-
1200 میدی شارژ هزاری
بعد 800 تومن شارژ میشه
600 تومن بهش بدهکارم
200 تومن میمونه :/ اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه :face_with_tears_of_joy: که خودم حرف نمیزنم اصلا -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ای مررررررررررردم آیا گوشتان بامن میباشد؟
-
من رفتم....خدافظ:rose: :rose: :rose:
-
من رفتم....خدافظ:rose: :rose: :rose:
sheydadb37 خدانگهدارتون
-
_MILAD_ :smiling_face_with_sunglasses: برای همین ! فروشگاه شارژ خودمو زدم ! وقتی شارژ میکنم مقداری از سودش بره تو جیب خودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: والاع ! شوخی که نیست
_MILAD_ :smiling_face_with_sunglasses: برای همین ! فروشگاه شارژ خودمو زدم ! وقتی شارژ میکنم مقداری از سودش بره تو جیب خودم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: والاع ! شوخی که نیست
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ماشالله فکر اقتصادی 20:face_with_tears_of_joy: باید بیام کلاست:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: