هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay    تو میخواستی 15 تومن برای من بفرستی تو میخواستی 15 تومن برای من بفرستی (جدی ) (جدی )من آخه گوردارم کفنم داشته باشم؟       
 بعدشم من براهرکسی شارژنمیگیرم

- 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay    تو میخواستی 15 تومن برای من بفرستی تو میخواستی 15 تومن برای من بفرستی (جدی ) (جدی )من آخه گوردارم کفنم داشته باشم؟       
 بعدشم من براهرکسی شارژنمیگیرم

- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :| 
 یکی یه شارژ هزاری برای من بفرسته راضیم دیگه ینی واقعن دلم برات سوخت    
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay  باشه . خود همراه اول باز شارژ رایگان میده من میدونم باشه . خود همراه اول باز شارژ رایگان میده من میدونم        نوش جونت نوش جونت 
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: :| 
 یکی یه شارژ هزاری برای من بفرسته راضیم دیگه ینی واقعن دلم برات سوخت    
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: @faezeh-lay    عکس بگیرم ! شارژ ندارم  ؟ عکس بگیرم ! شارژ ندارم  ؟ عکس بگیرم 600 تومن به همراه اول بدهکارم الله اکبر عکس بگیرم 600 تومن به همراه اول بدهکارم الله اکبر   واقعا ؟ واقعا ؟
 نه همراه اول به من بدهکاره     
- 
_MILAD_ دلم کباب شد  
- 
_MILAD_ دلم کباب شد  sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ دلم کباب شد  اخیش به به نمک بزن بخور    یه لقمه برامنم بگیر از دلت یه لقمه برامنم بگیر از دلت
- 
1200 میدی شارژ هزاری 
 بعد 800 تومن شارژ میشه
 600 تومن بهش بدهکارم
 200 تومن میمونه اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه که خودم حرف نمیزنم اصلا که خودم حرف نمیزنم اصلا_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 1200 میدی شارژ هزاری 
 بعد 800 تومن شارژ میشه
 600 تومن بهش بدهکارم
 200 تومن میمونه اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه که خودم حرف نمیزنم اصلا که خودم حرف نمیزنم اصلا     
- 
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_ دلم کباب شد  اخیش به به نمک بزن بخور    یه لقمه برامنم بگیر از دلت یه لقمه برامنم بگیر از دلت@faezeh-lay        
- 
@faezeh-lay        
- 
راستی مشکل تایید ایمیل انجمن درس نشد؟ 
- 
1200 میدی شارژ هزاری 
 بعد 800 تومن شارژ میشه
 600 تومن بهش بدهکارم
 200 تومن میمونه اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه اونم دو دقیقه زنگ بزنم تموم میشه که خودم حرف نمیزنم اصلا که خودم حرف نمیزنم اصلا
- 
راستی مشکل تایید ایمیل انجمن درس نشد؟ @faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: راستی مشکل تایید ایمیل انجمن درس نشد؟ ای مررررررررررردم آیا گوشتان بامن میباشد؟ 
- 
من رفتم....خدافظ      
- 
من رفتم....خدافظ      sheydadb37 خدانگهدارتون 
- 
_MILAD_  برای همین ! فروشگاه شارژ خودمو زدم ! وقتی شارژ میکنم مقداری از سودش بره تو جیب خودم برای همین ! فروشگاه شارژ خودمو زدم ! وقتی شارژ میکنم مقداری از سودش بره تو جیب خودم   والاع ! شوخی که نیست والاع ! شوخی که نیست_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: _MILAD_  برای همین ! فروشگاه شارژ خودمو زدم ! وقتی شارژ میکنم مقداری از سودش بره تو جیب خودم برای همین ! فروشگاه شارژ خودمو زدم ! وقتی شارژ میکنم مقداری از سودش بره تو جیب خودم   والاع ! شوخی که نیست والاع ! شوخی که نیست     ماشالله فکر اقتصادی 20 ماشالله فکر اقتصادی 20 باید بیام کلاست باید بیام کلاست     
- 
راستی مشکل تایید ایمیل انجمن درس نشد؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه