هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نه حسش نیست
-
پرستو بابایی آفریننننن
-
پرستو بابایی آفریننننن
Blue28
البته هنوز سرخ نشده -
-
Blue28
خود بوشهر
چون کنار دریا هست کلا از لحاظ دمایی زیاد سررد یا زیاد گررم نمیشه
ولی شرجی و رطوبت این رو جبران میکنه🥲 ... که حتی سایه هم خنک نیست
گرم خفه کننده=..)
ولی شهر های دور از دریا(تو استان بوشهر) که خشک تره ؛ دما راحت به بالای ۴۰ میرسه ...
ظهرش
به همراه تش باد(با آتشین) ...
شنیدم اهواز و بندرعباس خیلی هاشون گرم تره
خدا رحم کنه فقط ... -
Blue28 اهان راستی درباره سهمیه که گفته بودم، ببین کشور ایران اینجوری ناحیه بندی شده تو کنکور:
نوع گزینش پزشکی هم ناحیه ای هست:
توی رشته های پرمتقاضی که پزشکی، دندون و ... هم هستن، 60 درصد از ظرفیت هر دانشگاه میره برای دانشجو های بومی، 40 درصد برای ازاد، ییعنی مثلا بگیم پزشکی تهران اگه 100 نفر برداره، 20 درصد فکر کنم میره برای سهمیه ایثارگران، از اون 80 نفر باقی مونده 60 درصد میمونه برای دانشجوهای قمی، تهرانی و ... توی این ناحیه، یعنی 48 نفر.32 نفر هم میره برای بقیه استانا، یعنی قبولی توی دانشگاه های ناحیه برای اون دانش آموزا خیلی راحت تره.@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Blue28 اهان راستی درباره سهمیه که گفته بودم، ببین کشور ایران اینجوری ناحیه بندی شده تو کنکور:
توی رشته های پرمتقاضی که پزشکی، دندون و ... هم هستن، 60 درصد از ظرفیت هر دانشگاه میره برای دانشجو های بومی، 40 درصد برای ازاد، ییعنی مثلا بگیم پزشکی تهران اگه 100 نفر برداره، 20 درصد فکر کنم میره برای سهمیه ایثارگران، از اون 80 نفر باقی مونده 60 درصد میمونه برای دانشجوهای قمی، تهرانی و ... توی این ناحیه، یعنی 48 نفر.32 نفر هم میره برای بقیه استانا، یعنی قبولی توی دانشگاه های ناحیه برای اون دانش آموزا خیلی راحت تره.الان من مشهدم، دقیقا کدوم استا بوم من هستن؟
یکی گفت خود خراسان رضوی و کرمان و سیستان، درستع؟ -
lO_Ol
چطوری سونیاااا؟پرستو بابایی
مرسییی
مهم حال شماست الان
چه خبر چطور بود -
دست در دست خزان خنده کنان در دل این باغ نشستی
-
Zahra2020
متاسفانه
یعنی دانشکده پزشکی= جمعی از بیماران روانی که استادا صدر جدولن -
@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
توی رشته های پرمتقاضی که پزشکی، دندون و ... هم هستن، 60 درصد از ظرفیت هر دانشگاه میره برای دانشجو های بومی، 40 درصد برای ازاد، ییعنی مثلا بگیم پزشکی تهران اگه 100 نفر برداره، 20 درصد فکر کنم میره برای سهمیه ایثارگران، از اون 80 نفر باقی مونده 60 درصد میمونه برای دانشجوهای قمی، تهرانی و ... توی این ناحیه، یعنی 48 نفر.32 نفر هم میره برای بقیه استانا، یعنی قبولی توی دانشگاه های ناحیه برای اون دانش آموزا خیلی راحت تره.الان من مشهدم، دقیقا کدوم استا بوم من هستن؟
یکی گفت خود خراسان رضوی و کرمان و سیستان، درستع؟ -
قامت عمر مرا
خشک تر از شاخه ی بی جان بشکستی -
Blue28
خود بوشهر
چون کنار دریا هست کلا از لحاظ دمایی زیاد سررد یا زیاد گررم نمیشه
ولی شرجی و رطوبت این رو جبران میکنه🥲 ... که حتی سایه هم خنک نیست
گرم خفه کننده=..)
ولی شهر های دور از دریا(تو استان بوشهر) که خشک تره ؛ دما راحت به بالای ۴۰ میرسه ...
ظهرش
به همراه تش باد(با آتشین) ...
شنیدم اهواز و بندرعباس خیلی هاشون گرم تره
خدا رحم کنه فقط ...Hhh Hh یا امام زین العابدین
-
lO_Ol یعنی عاشقتم
-
-
@f-nalist
به بهههه
مرد آزاده
چطوری فرزام
قیافه ات عوض شده
چیکار کردی؟
گذاشتن دو رقمی رو برام تو دیس -
Blue28
البته هنوز سرخ نشدهپرستو بابایی برم درست کنمممم
-
Blue28 شاید باورت نشه میگن علت آتش سوزی جنگل ها گرما بوده ایلام و لرستان ..البته میگن
-
Akito
خودمم پذیرفتما