هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@هویججج
منی که هیچ بیستی تو کارنامم ندارم
یه دونه ۱۹/۵ که براش ذوق مرگ شدمپرستو بابایی منی که 19 ونیم و 19 هم ندارم....
-
عروسکامو پیدا کردمممم
-
پرستو بابایی منی که 19 ونیم و 19 هم ندارم....
@mr-vinyzo
-
این از اونا بود که شبا بدون این خوابم نمی برد -
این از اونا بود که شبا بدون این خوابم نمی بردپرستو بابایی
عروسک های من همه کچلن رژ و لاک روی صورتشونه -
پرستو بابایی
عروسک های من همه کچلن رژ و لاک روی صورتشونه -
نمیدونم برم تو اتاقمو سطل زباله را خالی کنم دنبالش بگردم؟! راحت پیدا نمیشه چون پارهش کردم
کاش صفحه اولشو جدا کرده بودم
اما اگه برم باید لامپو روشن کنم اینجوری هم اگه مامانم یا بابام بیدار شن و بفهمن الان بیدارم و تو اتاقم دیگه ولم نمیکنن
فردا هم عمرا یه لحظه بیکار بذارنم
کاش امروز از ۵ تا ۸ که بیکار بودم رفته بودم دنبالشاصلا یادم نبود و بجز اون رغبتی هم نبود
-
I don't know who u r
Or
Why always u r with me
But thank u
Really
Without u every thing could be so harder to bear
U r here, I guess my mind st forms u as a guy who I have crush on him or sts like a guy with my favorite personality
.
I guess u won't leave me until I find the real person
.
Just stay here
In my mind
Without u living is so hard
.
.
. -
@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
از چه جهت؟این که در واقعیت هیچی دست خودت نیس
اما همه خوب بلدن طوری ظاهر سازی کنن که به نظر بیاد کنترل دست خودته -
@mr-vinyzo
کارشناس محترم؛ نمره ثبت شده در کارنامه بنده کمتر از حد پیش بینی شده توسط اینجانب می باشد. لطفا پاسخبرگ اینجانب را مجددا بازنگری و اصلاح بفرمایید. با تشکر -
@mr-vinyzo
کارشناس محترم؛ نمره ثبت شده در کارنامه بنده کمتر از حد پیش بینی شده توسط اینجانب می باشد. لطفا پاسخبرگ اینجانب را مجددا بازنگری و اصلاح بفرمایید. با تشکرHhh Hh سلام وقت شما بخیر ....میشه در مورد این ی توضیحی بدین
-
این از اونا بود که شبا بدون این خوابم نمی بردپرستو بابایی من ی عروسک خرس پاندا داشتم یاااااادش بخیر نسل در نسل چرخید الان معلوم نیست دست کی افتاده
-
پرستو بابایی من ی عروسک خرس پاندا داشتم یاااااادش بخیر نسل در نسل چرخید الان معلوم نیست دست کی افتاده
Zahra2020
من نصف شوند کول بودن اون نصف دیگه که جون سالم ازم به در برده بودن رو هدیه دادم به مهدکودک کنار خونمون -
Zahra2020
من نصف شوند کول بودن اون نصف دیگه که جون سالم ازم به در برده بودن رو هدیه دادم به مهدکودک کنار خونمون -
Zahra2020
سلام
ممنونم
این برای دوستانیه که برای اعتراض نمره نهایی ؛ نمیدونستن در قسمت توضیحات چی بنویسن(توضیح پیشنهادی)
تو یکی از کانال های کنکوری گذاشته شده بود.Hhh Hh عه همچین چیزی هم میشه ...مثلا من میتونم بگم که تروخدا نمره مو از این پایین تر نده