هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سارا خانم از شهرکرد
منظورش منمممممم!عهههههه:(
اشتباهی نوشته شهرکرد :/@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سارا خانم از شهرکرد
اشتباهی نوشته شهرکرد :/تو هم عکس فرستادی؟
-
نفر بعد نفیسه اس
از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟ -
:face_with_tears_of_joy: مردم شانس دارن پست میذارن سریع میره کانال الا
منم 10هزار تا پست گذاشتم :face_with_tears_of_joy: یه لیوان اب ندادن بگن دستت درد نکنه والاع_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم 10هزار تا پست گذاشتم :face_with_tears_of_joy: یه لیوان اب ندادن بگن دستت درد نکنه والاعپست منتخب هر هفته میره کانال پست خوب بزارین تا بره :smirking_face:
-
سارا خانم از شهرکرد
سارا خانم از شهرکرد
سارا خانم از شهرکرد
سارا خانم از شهرکرد
نه:(
-

چای مینوشیدم ویادش افتادم،یکباره دلتنگش شدم
یکباره بغض کردم واشک درچشمانم حلقه زد.
همه با تعجب نگاهم کردند.
لبخند تلخی زدم وگفتم:چقدر داغ بود.
متن رها آذین عکس خودم -
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم 10هزار تا پست گذاشتم :face_with_tears_of_joy: یه لیوان اب ندادن بگن دستت درد نکنه والاع:face_with_tears_of_joy: والا
پستای من چی؟ :(@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
منم 10هزار تا پست گذاشتم :face_with_tears_of_joy: یه لیوان اب ندادن بگن دستت درد نکنه والاع:face_with_tears_of_joy: والا
پستای من چی؟ :(تاپیک های منتخب میرن رو کانال !
-
#حسود هرگز نیاسود:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
#حسود هرگز نیاسود:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
فقط برای دوباره دیده شدن:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
نفر بعد نفیسه اس
از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نفر بعد نفیسه اس
از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نفر بعد نفیسه اس
از چه چیزی تو زندگیت بیشتر از همه میترسی؟خدا
-
منم 10هزار تا پست گذاشتم :face_with_tears_of_joy: یه لیوان اب ندادن بگن دستت درد نکنه والاعپست منتخب هر هفته میره کانال پست خوب بزارین تا بره :smirking_face:
-
من حسودم ؟ :/ شناختمت..قهر تا قیامت -_- :(
-
@m-an یعنی چه خبری میتونه باشه ؟ :face_with_tears_of_joy:
بچه ها با شمان من که بچه نیستم :smiling_face_with_sunglasses:خبری خوب در راه است😎😎

-
من حسودم ؟ :/ شناختمت..قهر تا قیامت -_- :(
@dr-saraaa :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@dr-saraaa

هعییی خدا :face_with_tears_of_joy:آقای قاضی

-
داشتیم بازی میکردددددددددددددددددیم:pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face:
-
@dr-saraaa :face_with_tears_of_joy: کار از اقای قاضی گذشته دیگه باید مهران مدیریو دعوت کنم
-
خب سوال بعد
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: -
خب سوال بعد
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب سوال بعد
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye::skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones:
-
داشتیم بازی میکردددددددددددددددددیم:pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face: :pouting_face:
تو برگزیده شدی پریدی وسط بازیو خراب کردی :/ پیف پیف :(
-
خب سوال بعد
آشپزی بلدی چه غذاهایی؟:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye::skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones: :skull_and_crossbones:
nafiseh123 جواب بده خخخخخخخخخخ:grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@dr-saraaa :face_with_tears_of_joy: کار از اقای قاضی گذشته دیگه باید مهران مدیریو دعوت کنم
بی عدالتی(!) رو دعوت میکنیم به برنامه فردا شب :face_with_tears_of_joy: