هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
dlrm من یه دور تو تموم اکانت های چند صفحه اول بیشترین اعتبار ها زدم و اکانت های خیلیا رو دیدم
و از یه دوره ای به بعد خیلی فروم تغییر کرد و فکر کنم شما که قدیمی تر هستید اینو بیشتر حس میکنیدنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
dlrm من یه دور تو تموم اکانت های چند صفحه اول بیشترین اعتبار ها زدم و اکانت های خیلیا رو دیدم
و از یه دوره ای به بعد خیلی فروم تغییر کرد و فکر کنم شما که قدیمی تر هستید اینو بیشتر حس میکنیدخیلیییی تغییر کرد
چه قالبی و ساختاری
چه آدماش
وای خیلی
منو برگردوندی به جوونیام
به حداقل ۵ سال پیش -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه چیز بامزه الان فهمیدم
تب کردم و گلو دردم
گوشام میخاره
الانم آبریزش بینیم شروع شد -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
چطور از سال ۹۷ عضوین🥲
-
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
و از یه دوره ای به بعد خیلی فروم تغییر کرد و فکر کنم شما که قدیمی تر هستید اینو بیشتر حس میکنیدخیلیییی تغییر کرد
چه قالبی و ساختاری
چه آدماش
وای خیلی
منو برگردوندی به جوونیام
به حداقل ۵ سال پیشنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه قالبی و ساختاری
چه آدماش
وای خیلی
منو برگردوندی به جوونیام
به حداقل ۵ سال پیش
یه جور سر زدن قدیمیا به فروم شده مث اضافه شدن بهبود بعد سه فصل به سریال پایتخته
ولی کلا حس خوبی داره با قدیمی تر ها حرف زدن -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اونجا که محسن یگانه میگه:
روی موهات رد دستای منه
.
اینو فقط آرایشگر ها میتونن به مشتریهاشون بگن -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یاسان میگه:
نمیدونی چقدر دلم دریا میخواد
ولی تو نباشی هیچ جا نمیرم
من تنهایی که دریا نمیرم
.
ولی مسعود صادقلو میگه:
تنها اومدم شمال اما تو تهرونه دلم -
دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
@AmirBardia یاد وحید نون خ افتادم
اون قسمتی ک هر گیاهی از زمین برمیداشت تو چایش میریخت میگفت خب گیاه دارویی خواص داره -
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
میگن تو بهشت هر وقت معین و حضرت ابراهیم با هم بحثشون میشه معین به حضرت ابراهیم میگه:
شدهام بت پرست تو
-
@AmirBardia یاد وحید نون خ افتادم
اون قسمتی ک هر گیاهی از زمین برمیداشت تو چایش میریخت میگفت خب گیاه دارویی خواص داره -
@AmirBardia حتما چای نبات بود 🥲
-
میگن تو بهشت هر وقت معین و حضرت ابراهیم با هم بحثشون میشه معین به حضرت ابراهیم میگه:
شدهام بت پرست تو
@AmirBardia
-
هعی خانم اچ اچ
امروز شرمنده شما هم شدیم 🥲 -
دلم واسه کل کل عمو کاووس و وحید تنگ شده 🥲
برم دانلود کنم فصل ۵ رو باز ببینم (((: -
@AmirBardia چیه ؟!
-
نیم ساعت دیگ اذانه((((((:
-
نوشتهشده در ۲۶ تیر ۱۴۰۳، ۲۳:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zahra2020
چند تا دونه اناب، بِه دونه، یه قاچ سیب و مقدار زیادی آبجوش رو میریزیم توی قوری استیل
میذاریم با شعله خیلی خیلی کم رو شعله پخش کن رو گاز قل بخوره تا جایی که تا یه حدی غلیظ بشه
بعد میریزیم تو لیوان با نبات یا عسل شیرین میکنیم و همراه با اون محتویات مرحله اول میخوریم -
هویججج ....یعنی دمت گرم ساراااا
با دوستم اون فیلمی ک گفتی رو دیدیم
یعنی روده بر شدیم
خیلی حس خوبی بود با دوستت وقت بگذرونی
البته منم زیاده روی میکنم دیگ
#تودلی