هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 جوانان ایرانو تو تل بزن گذاشته ..بیشتر شبیه دیسکو دبی شده محرما بخدااا
@mr-vinyzo آهااا اونه دیدم آره
️
️
نمیدانم چه بگم واقعا عجیبه
️
-
@AmirBardia در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
0-0ftm
تو هم همچنان یه فاطمهای که در نقش مرتضیی ایفای نقش میکنه و خواهان متوقف شدن دنیا برای درک کردن وضعیت و خستگی در کردن از لحاظ روحی و جسمی هستیاین بده که همه اینو منو اینطوری ب یاد دارن
️
نه دیگه نمیخوام درک بشم و خستگی در کنم . -
اصن یه چیزایی میشنوه آدم پشماش میریزه
واقعا نمیدانم او لحظه تو او عصبانیت آدم چه تصمیمی میگیره ولی! الان ما در آرامشیم ای کارا برامان غیرمنطقیه ها ولی او لحظه آدم منطق سرش نمیشه
Matin Mousavi 1 دقیقا
حالا منم ی جنایی براتان بگم (مثل خودتون حرف زدم ی لحظه)....ی پسر ۱۶ ساله ی دختر ۱۷ ساله رو گرفته ....بعد باهم بحث شون میشه دختره میگه ی واحد آپارتمان تو تهران بهترین محله میخوام و این حرفا اگر برام نخرید طلاق میگیرم بعد پسره هم خودشو دار میزنه ...همه میگن این پسر حیف بود ...
-
@AmirBardia
یه روز سر کلاس به یکی از اساتیدم گفتم که کاش مهمترین مسئله و دغدغهم دانشگاه بود. یا حتی جزو پنجتای اول بود... -
هویججج همه رو انگلیسی وارد کردی تایید هم زدی نمیاره ؟؟؟؟!!!
-
هویججج کیبورد انگلیسی وارد کردید دیگه؟(فونت همچنان فارسیه مهم نیس)
اگر نمیاد شاید باگ سایته چن ساعت دیگه درست میشه
یا میخواید نمراتتونو پیوی بگید امتحان کنم، اصلا هم قصد فضولی ندارم -
هویججج عجب وایس امتحان کنم ...
-
Matin Mousavi 1 دقیقا
حالا منم ی جنایی براتان بگم (مثل خودتون حرف زدم ی لحظه)....ی پسر ۱۶ ساله ی دختر ۱۷ ساله رو گرفته ....بعد باهم بحث شون میشه دختره میگه ی واحد آپارتمان تو تهران بهترین محله میخوام و این حرفا اگر برام نخرید طلاق میگیرم بعد پسره هم خودشو دار میزنه ...همه میگن این پسر حیف بود ...
پسره حیف نبوده اسکل بوده! خانوادهاش هم اسکل تر عه خودش! کی تو سن ۱۶ سالگی ازدواج مکنه عاخه. ۱۶ سالگی طرف نمیدانه زندگی چیه اصن! ازدواج بلوغ عقلی مخوا! ازدواج تو سن کم همی میشه چیز زیادی ازش انتظار نمیره. قدیم ره نگاه نکو که زود ازدواج کردن، مه پدربزرگم ۱۶ سالش بوده ازدواج کرده ولی عکساشه میبینم میگه اینجا ۱۶ سالمه یا ۱۷ سالمه پشمام میریزه شبیه ۴۰ ساله الانه انقد پختهاس
-
آدمک در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
یا میخواید نمراتتونو پیوی بگید امتحان کنم، اصلا هم قصد فضولی ندارم
به خودتون امیدوار میشین
-
پسره حیف نبوده اسکل بوده! خانوادهاش هم اسکل تر عه خودش! کی تو سن ۱۶ سالگی ازدواج مکنه عاخه. ۱۶ سالگی طرف نمیدانه زندگی چیه اصن! ازدواج بلوغ عقلی مخوا! ازدواج تو سن کم همی میشه چیز زیادی ازش انتظار نمیره. قدیم ره نگاه نکو که زود ازدواج کردن، مه پدربزرگم ۱۶ سالش بوده ازدواج کرده ولی عکساشه میبینم میگه اینجا ۱۶ سالمه یا ۱۷ سالمه پشمام میریزه شبیه ۴۰ ساله الانه انقد پختهاس
Matin Mousavi 1 دقیقااا منی یسال پیشم با من الانم زمین تا اسمون فرق داره.....بعد 17 ساله خیلی بچس دختره هم ازش بزرگتره یا خدااا