هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
والا اخه :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
:/ :face_with_tears_of_joy: چه خوشگل شده هر کسی دنبال میکنه اکانتمو برام یه ایمیل میاد فلانی دنبالت کرد :face_with_tears_of_joy:
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
قلبمومیگم.... -
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :/ :face_with_tears_of_joy: میبینی چقدر با دنبال کننده هام خوب رفتار میکنم. ؟ هنوز متحول نشدید اکانتمو دنبال کنید ؟
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :/ :face_with_tears_of_joy: میبینی چقدر با دنبال کننده هام خوب رفتار میکنم. ؟ هنوز متحول نشدید اکانتمو دنبال کنید ؟
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نونو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نونو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
ﺯﻳــــــﺎﺩﻱ رفیــــــق ﻧﺸــــﻮ
ﺯﻳـــــــﺎﺩﻱ ﺍﻋﺘـــــﻤﺎﺩ ﻧـــﮑﻦ
زیادی.........
ﻫﻤـــــــــــﻮﻥ ﺯﻳــﺎﺩﻱ
ﺑﻌﺪﺍ ﺯﻳﺎﺩﻱ ﺩﺍﻏــــﻮﻧﺖ میکنه ...
:slightly_smiling_face: :winking_face: -
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: من که کاری ندارم والاع فقط افتخار میدم اسمم تو لیست دنبال شوندگان پروفایلتون باشه :smiling_face_with_sunglasses:
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: من که کاری ندارم والاع فقط افتخار میدم اسمم تو لیست دنبال شوندگان پروفایلتون باشه :smiling_face_with_sunglasses:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face: متاسفانه بنده کم سعادتم مشکلی ازشما نیس پس راحت باشید:smiling_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :winking_face: :winking_face:
-
تا وقتی که باهات می جنگم 😉💋
یعنی ارزش دارى ...
وقتی ساکت شدم و فقط نگاهت کردم ،
بدون تموم شدی برام 😹❤️
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :winking_face: -
این پست پاک شده!
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face: متاسفانه بنده کم سعادتم مشکلی ازشما نیس پس راحت باشید:smiling_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :winking_face: :winking_face:
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: مشکلی نیست من خودم افتخار نمیدم :face_with_tears_of_joy:
خوشحال میشم با خود شیفتگیه بی جا بی احترامی نکنیم به هم :)
اگه بجاش باشه من میتونم بگم التماس کن تا فالوت کنم
منم به هرکسی افتخار نمیدم که من از دنبال کننده هاش باشم:smiling_face_with_smiling_eyes: :confused_face: :confused_face: :angry_face: :expressionless_face: -
به بعضیام باید گفت
اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی
بگو
دوباره بگم...
:neutral_face: :confused_face: :smiling_face: :smiling_face_with_sunglasses: :winking_face: -
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_sunglasses: مشکلی نیست من خودم افتخار نمیدم :face_with_tears_of_joy:
خوشحال میشم با خود شیفتگیه بی جا بی احترامی نکنیم به هم :)
اگه بجاش باشه من میتونم بگم التماس کن تا فالوت کنم
منم به هرکسی افتخار نمیدم که من از دنبال کننده هاش باشم:smiling_face_with_smiling_eyes: :confused_face: :confused_face: :angry_face: :expressionless_face: -
http://dl.farsmelody.com/Archive/M/Mohsen Yeganeh/Single/Mohsen Yeganeh - Gharibeh.mp3
غربت من / محسن یگانه( اهنگ قدیمی)
#بدون مخاطب خاص -
@faezeh-lay :| بی احترامی نبود . شوخی بود
وگرنه همه میدونن این شماهایید باید افتخار بدید
:folded_hands_light_skin_tone: عذرمیخوام ._MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay :| بی احترامی نبود . شوخی بود
وگرنه میدونن این شماهایید باید افتخار بدید
:folded_hands_light_skin_tone: عذرمیخوام .باز هم حمله با چوب دستی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: خواهش میکنم
گفتم که این کم سعادتیه بندست:smiling_face:
مشکلی نیس:smiling_face: :winking_face: :winking_face: :winking_face: :grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
:rose: -
http://dl.farsmelody.com/Archive/M/Mohsen Yeganeh/Single/Mohsen Yeganeh - Gharibeh.mp3
#بدون مخاطب خاص@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
http://s8.picofile.com/file/8317965234/2.mp3.html
#بدون مخاطب خاصشک ندارم قشنگه
چون محسن خونده
پس عالیه همه گوش کنن:smiling_face: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :winking_face: -
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چون محسن خونده
پس عالیه همه گوش کنن:smiling_face: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :winking_face:@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
چون محسن خونده
پس عالیه همه گوش کنن:smiling_face: :face_with_tears_of_joy: :winking_face: :winking_face:اره خیلی خوبه