هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-

-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay احساساتی شدم:crying_face: :loudly_crying_face:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من اینو وقتی داشتم یه آهنگ وری وری غمگین گوش میدادم خوندم یه ربع گریه کردم قشنگ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
منم دارم اینو گوش میدم Kalbimin Tek Sahibine
:sleepy_face: :loudly_crying_face:
همچین صداش سوووووز هم داره...آتیش میزنه کلا -
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay 4:smiling_face_with_sunglasses:
اووووووووووو یس
منم 10:smiling_face_with_sunglasses: :nerd_face: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_winking_eye: -

:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میگم اینو دخترا بخوان امتحان کنن واقعا سخته هاااااااا
باید برن لباس عروسی بگیرن اوووووو آرایشگاه هزارتا کوفت دیگه:face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: نکنین به نظرم امتحان سخته گناه دارین:rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:واهای :crying_face:
-
-

الان ینی من ارومم؟:confused_face: -
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من اینو وقتی داشتم یه آهنگ وری وری غمگین گوش میدادم خوندم یه ربع گریه کردم قشنگ:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing:
همچین صداش سوووووز هم داره...آتیش میزنه کلاgollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
همچین صداش سوووووز هم داره...آتیش میزنه کلابابا بیخیال
من اونو وقتی خوشحالم گوش میدم
قشنگه که میگه بهار سنسین بانا
گولوشون جنت
ملکلرنورساچمیش عاشکین یوزونه
قشنگه هااااااااااااا -
-
-

الان ینی من ارومم؟:confused_face:sheydadb37 اینا الکیه همش بابا
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:/ من ثابت میکنم این اشتباهه :face_with_tears_of_joy: ماه تولدم اصلا بهم نمیخوره
چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
-
_MILAD_ برا منم اصن بهم نمیخوره:confused_face: اخه من ارومم؟:confused_face:
-
mrz در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar دروغ نگووووو منم زیبام:frowning_face: :rolling_on_the_floor_laughing:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
:/ من ثابت میکنم این اشتباهه :face_with_tears_of_joy: ماه تولدم اصلا بهم نمیخوره
چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: محرمانس کلا :face_with_tears_of_joy: ولی هچیکدوم بهم نمیاد
@faezeh-lay :face_with_tears_of_joy: محرمانس کلا :face_with_tears_of_joy: ولی هچیکدوم بهم نمیاد
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: