هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat
ایکتو چرا از کاوایی ها دعوت نمیکنی به ارتشت ملحق بشن؟ نکنه ناخن هاشون میشکنه؟
Akito -
@Comrade_Bayat
ایکتو چرا از کاوایی ها دعوت نمیکنی به ارتشت ملحق بشن؟ نکنه ناخن هاشون میشکنه؟
Akito -
تقریبا؟ جواب بینظیری است! صحیح هم هست؛ ما در هر چیز فقط تقریبا هستیم.
-
@Sally دوری آکیتو از کاوایی ها برای هردوشون سخته.... ولی یک روز جنگ تموم میشه و آکیتو به آغوش اونا بر میگرده...
-
صلاح را بر این میدانیم که کاملا بی طرفانه به آزار و اذیت و هر دو طرف بپردازیم
اینکه باز به نوعی همون شد ...
اجازه بدید نپذیرم ...
...
-
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی خیر البریّة سیّدنا محمّدٍ المصطفی و آله الطّیّبین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
برادران و خواهران امروز روز بستن عهد با دشمنان نیست چرا که مَن عامَلَ النّاسَ فَلَم يَظلِمهُم وَحَدَّثَهُم فَلَم يَكذِبهُم وَ وَعَدَهُم فَلَم يَخلفهُم فَهُوَ مِمَّن كَمُلَت مُرُوَّتُهُ وَ ظَهَرَت عَدالَتُهُ وَ وَجَبَت اُخُوَّتُهُ وَ حَرُمَت غيبَتُهُ؛ هر كس در معاشرت با مردم به آنان ظلم نكند، دروغ نگويد، خلف وعده ننمايد، جوانمردياش كامل، عدالتش آشكار، برادرى با او واجب و غيبتش حرام است.
با توجه به شرافت و جوانمردی Akito , و پاک دستی @Comrade_Bayat
برادری بر شما واجب است و هر گونه غیبت و دیس لایک بر وجود تبارک عزیزان خلاف عرف و شرع است و در ادامه این صورت نه بستن عهد و پیمان بلکه ایگنور و تحریم بدخواهان آغاز خواهد شد به دور از گزارش زیرا که آغوش ما همواره برای پذیرفتن توبه کاران باز است
حاج فرزام
1403/4/31 -
خب بچها الان ما چهار جناح داریم
۱- منو کامرد و فرزام(سه بزرگ آلاخونه)
۲- هویج و زهرا۲۰۲۰
۳- آیناز خانوم و ونوس پرستو بابایی
۴- جهاد و اچ اچ(ببخشید اسمتون بلد نیستم)
فعلا بزرگترین جناح ها در دست ماست
پس بهتون پیشنهاد میکنم بی سر و صدا بیاید تو تیم ما -
من از آن تافته های جدابافته نبودم که هر توهینی را ببخشایم، اما همیشه در آخر کار آن را از یاد میبردم.
آن کس که تصور میکرد که من از او نفرت دارم چون میدید که با لبخندی صمیمی به او سلام میگویم غرق در شگفتی میشد و نمیتوانست باور کند. در این حال، بر حسب خلق و خوی خودش، یا بزرگواریم را تحسین و یا بی غیرتیام را تحقیر میکرد، بی آنکه فکر کند که انگیزه ی من ساده تر از اینها بوده است، من همه چیز حتی نام او را از یاد برده بودم.@Hamid-s عذر میخوام جناب این متن کتاب غیردرسی هست
میشه معرفی کنید ؟... -
@Sally دوری آکیتو از کاوایی ها برای هردوشون سخته.... ولی یک روز جنگ تموم میشه و آکیتو به آغوش اونا بر میگرده...
@Comrade_Bayat صحیح
-
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی خیر البریّة سیّدنا محمّدٍ المصطفی و آله الطّیّبین و صحبه المنتجبین و من تبعهم باحسان الی یوم الدّین.
برادران و خواهران امروز روز بستن عهد با دشمنان نیست چرا که مَن عامَلَ النّاسَ فَلَم يَظلِمهُم وَحَدَّثَهُم فَلَم يَكذِبهُم وَ وَعَدَهُم فَلَم يَخلفهُم فَهُوَ مِمَّن كَمُلَت مُرُوَّتُهُ وَ ظَهَرَت عَدالَتُهُ وَ وَجَبَت اُخُوَّتُهُ وَ حَرُمَت غيبَتُهُ؛ هر كس در معاشرت با مردم به آنان ظلم نكند، دروغ نگويد، خلف وعده ننمايد، جوانمردياش كامل، عدالتش آشكار، برادرى با او واجب و غيبتش حرام است.
با توجه به شرافت و جوانمردی Akito , و پاک دستی @Comrade_Bayat
برادری بر شما واجب است و هر گونه غیبت و دیس لایک بر وجود تبارک عزیزان خلاف عرف و شرع است و در ادامه این صورت نه بستن عهد و پیمان بلکه ایگنور و تحریم بدخواهان آغاز خواهد شد به دور از گزارش زیرا که آغوش ما همواره برای پذیرفتن توبه کاران باز است
حاج فرزام
1403/4/31 -
۲- هویج و زهرا۲۰۲۰
۲- هویج و زهرا۲۰۲۰
۲- هویج و زهرا۲۰۲۰
پس بهتون پیشنهاد میکنم بی سر و صدا بیاید تو تیم ما