هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Who 🥲 قلبم گرفت ....حالا بعدا تصمیم میگیرم
-
Zahra2020
مهندسی معکوس کردم حال میکنی ؟ -
نقطه
نه میخوام مثل یه هویج تو خاک باغچه باشم -
🛹🛹🛹🛹🛹
-
-
️
️
️
-
یکی جای من شطرنج بازی کنه نتیجه اش رو بفرسته
نمی تونم بازی کنم چون قول دادم -
انچه خوبان
همه دارند
تو یک جا داری -
jahad_121
چرا نمیتونی ؟ -
د ایی ضل گرما ی چینه؟
️
-
@Who تصمیم گرفتم و قول دادم دیگه بازی نکنم
از حدود اسفند دیگه بازی نکردم و تا جایی که مجبور نباشم و نیاز نباشه بازی نکنم باید پای حرف و قولم باشممتاسفانه اسیب داشت می زد به ذهنم
زیادیش خوب نیست و من خیلی بازی می کردم و بیشترم سرعتی از اینا که هرکس 3 دقیقه وقت دارهدیگه تصمیم گرفتم بازی نکنم.
-
از حدود اسفند دیگه بازی نکردم و تا جایی که مجبور نباشم و نیاز نباشه بازی نکنم باید پای حرف و قولم باشممتاسفانه اسیب داشت می زد به ذهنم
زیادیش خوب نیست و من خیلی بازی می کردم و بیشترم سرعتی از اینا که هرکس 3 دقیقه وقت دارهدیگه تصمیم گرفتم بازی نکنم.
jahad_121
ای کاش منم بلد بودم
فک کنم خیلی باهوشی که شطرنجت خوبه!!! -
دوستان من یه کانال زدم، ایردراپایی که دنبال میکنم و کلا اطلاعاتی که به دست بیارم رو اونجا میذارم. خیلی دلیه کانال.
اگه خواستین بگین تا لینک بفرستم براتون -
@Who برای اینه که منتظر زمستونم
️
چقدر فصل خوبیه حیف که بیشترش به مدرسه گذشت و نمی شد از زیبا و ها هوای خوبش به خوبی بهره برد️
-
jahad_121
شطرنج؟! آسیب به ذهن؟!
بیییخیال =)))) -
@Who برای اینه که منتظر زمستونم
️
چقدر فصل خوبیه حیف که بیشترش به مدرسه گذشت و نمی شد از زیبا و ها هوای خوبش به خوبی بهره برد️
jahad_121
تابستون قشنگ ترین فصل دنیاست -
@Who
بلدی نمیخواد. بیا یادت میدیم -
@Who
بلدی نمیخواد. بیا یادت میدیم@danial-hosseiny
من پدرم خودش از بچگی شطرنج حرفه ای بازی میکنه ولی خب نه هیچ وقت رفتم پیشش شیمی یادم بده نه شطرنج -
@Who بازی رو یادبگیرید و تمرین کنید ذهنتون خودش می تونه مدریت کنه
بعضا می گند برای هوش خوبه ولی یک مقداری اونم به نظر تا حدی که ذهن رو مشغول می کنه مثل حل یک مسئله ریاضی
ولی زیادیش خیلی بده برعکس اسیب می زنه به ذهن به نظرمباز می تونید سرچ کنید نظر شطرنج باز های قوی دنیا رو درباره این بازی بخونید
از یک جایی به بعد دیگه زیاد بازی کردنش خوب نیست