هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی من چرا ترک میزنم ...همه حرفامون اینجا میمونه
Zahra2020
هیچ تفاوتی به حالمون نداره -
Zahra2020
هیچ تفاوتی به حالمون ندارهپرستو بابایی شبت بخیر
-
_ Reza _
کلاس دوم زیاد از معلممون کتک خوردم
کلاس هفتم هم با بغل دستیم با لوله خودکار به معلم علوم کاغذ میزدیم بعد فقط منو از کلاس انداخت بیرون، حتی صفر هم گذاشت برام ولی هیچی نگفتم بهش
بعد هم که آبدارچی مدرسه پادرمیونی کرد هیچی نگفتم حتی معذرت نخواستم ازشولی خوابم اینجوریه که مثلا حس میکنم کلاس دوازدهمم میرم تو کلاس دهم میشینم هیچی از درساشون نمیدونم بعد از معلمه سیلی میخورم
@AmirBardia
امیر این خوابت نشون میده از آینده میترسی ... بنظر من البته نمیدونم درست میگم یا نه ولی اینکه میگی رفتم کلاس دهم با اینکه بزرگتر بودم و هیچیم متوجه نشدم انگار عذاب وجدان داری از گذشته ای که سپری کردی یا شایدم بهت سخت گذشته این مدت ... حالا یا تحصیلی یا روحی️
-
@AmirBardia
امیر این خوابت نشون میده از آینده میترسی ... بنظر من البته نمیدونم درست میگم یا نه ولی اینکه میگی رفتم کلاس دهم با اینکه بزرگتر بودم و هیچیم متوجه نشدم انگار عذاب وجدان داری از گذشته ای که سپری کردی یا شایدم بهت سخت گذشته این مدت ... حالا یا تحصیلی یا روحی️
_ Reza _ دقیقا همینطوره که میگی
من 4 سال تمام رو از دست دادم متاسفانه:)
هر چی هم بگم دیگه برام مهم نیست هر موقع یادش میفتم میزنم جاده خاکی
فکر کنم گاهی وقتا آهنگایی هم که مینویسم نشون دهنده این هست
باید یه فکری کنم به حال این حالم
ممنون ازت️
-
منم کلاس پنجم کتک خوردم 🥲
-
_ Reza _ دقیقا همینطوره که میگی
من 4 سال تمام رو از دست دادم متاسفانه:)
هر چی هم بگم دیگه برام مهم نیست هر موقع یادش میفتم میزنم جاده خاکی
فکر کنم گاهی وقتا آهنگایی هم که مینویسم نشون دهنده این هست
باید یه فکری کنم به حال این حالم
ممنون ازت️
@AmirBardia هنوز وقت هست رفیق البته هنوز کلی وقت هست مگه چند سالته که باید اینقد فکر این ۴ سال باشی یا اصلا فکر کنی که چهار سال عمرتو هدر دادی ... اینطور اتفاقا برای هرکسی توی زندگیش چه دیر چه زود میفته و بنظرم بخشی از مسیر زندگیه توی این ۴ سال چند برابر بیشتر آدما تجربه داری نیمه پرشو ببین .. تو آدم قوی هستی مطمئنم میتونی بهشون برسی از ته دلم میگم واقعا
-
_ Reza _ کلاس ششم بودم جلو همه تو حیاط کتک خوردم خیلی بیخود
بعد فرداش همه هی منو نشون میدادن میگفتن همینه که اون روز کتک خورد
خیلی ممکنه برا یه پسر ۱۲ ساله سنگین باشه که اینجوری غرورش خورد شه@AmirBardia امیر مثل فیلم ترسناکا شد
بیخیال
️