هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Zahra2020 کدوم سایت؟
نمیدونین؟
مای مدیو که هیچی نداره -
داشتم به ظاهر زندگی خودم فکر میکردم.
همون که ما آدما از همدیگه میبینیم و گاها حسرت میخوریم
باخودم دیدم که ای دل غافل چقدر ممکنه بقیه فکرایی راجب شرایطم بکنن که ۱۸۰ درجه با واقعیتش فرق داره
مثال نمیزنم چون جای غر زدن نیست این تودلیم
اما وقتی دونه دونه واسه خودم لیست کردم فهمیدم که خیلی عجیبه که ما بخش نداشته هامون رو با بخش داشته های دیگران ممکنه مقایسه کنیم و این وسط، داشته های خودمون و نداشته هاشونو نبینیم
#تودلی -
Akito حقیقتا منم نگا کردم چیزی نداشت...چندجا بپرسم میگم خدمتتون...ولی فک کنم واسه دوازدهمی ها باشه
-
jahad_121 خواهش
-
بخدا آبجیم یه چیزیش هست
خود مانگاکا(نویسنده مانگا)ی اتک آن تایتان برای بار دوم مانگاشو نمیخونه
اونوقت پاشده رفته بدون اینکه از یکی دونفر مشورت بگیره خدا تومن داده مانگای مزخرف اشغال اتک آن تایتان خریده
#تودلی -
Akito حقیقتا منم نگا کردم چیزی نداشت...چندجا بپرسم میگم خدمتتون...ولی فک کنم واسه دوازدهمی ها باشه
Zahra2020 مچرکم ازتون
-
Ainoor کاش اصلا نیاز ب صحبت کردن نبود...یعنی همه صدای قلب همدیگرو میشنیدیم اینطور
بهتر میشد ...(: -
️
️
-
بخدا آبجیم یه چیزیش هست
خود مانگاکا(نویسنده مانگا)ی اتک آن تایتان برای بار دوم مانگاشو نمیخونه
اونوقت پاشده رفته بدون اینکه از یکی دونفر مشورت بگیره خدا تومن داده مانگای مزخرف اشغال اتک آن تایتان خریده
#تودلی -
Ainoor کاش اصلا نیاز ب صحبت کردن نبود...یعنی همه صدای قلب همدیگرو میشنیدیم اینطور
هنوزم باورم نمیشه اون صمیمت ها از بین رفت
و هنوزم برای از بین رفتنش پشیمون نیستم
چون اگه انتخاب نمیکردم خودم بودم که نابود میشدم
و فقط الان از اون جمع یه نفر باقی مونده که همون موقع میخواستم سر به تنش نباشه
ولی برگشت و سعی کرد اوضاع رو روبراه کنه..
و یچیزایی رو بازسازی کرد دوباره
گفت میدونم ازم ناراحت بودی ولی توضیح داد
و حلش کرد... -
یه زمانی پیویم اینقدر شلوغ بود اینقدرو شلوغ بود که .قت نمیشد همه رو ج بدم...اما الان ...هعیییییییییییی