هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
شب بخیر تودلی شب بخیررررررر
-
منم دوست داشتم آدم با اردهای باشم
-
@Sally
شب بخیر -
فک کنم تنها عضو آلاخونه من باشم که از هیچ یک از چیزای درسی آلا استفاده نکردم فقط تو انجمن عضوم
@xanom
اگه کنکورت مثه ما چهارصدیا توی کرونا بود و کلا مقولهٔ معلم پشم، متوجه میشدی که بهترین گزینه آلاس -
فک کنم تنها عضو آلاخونه من باشم که از هیچ یک از چیزای درسی آلا استفاده نکردم فقط تو انجمن عضوم
-
@xanom
پیامت حتی اونایی که خواب بودن رو هم به وجد آورد لایکت کردن -
@xanom
اگه کنکورت مثه ما چهارصدیا توی کرونا بود و کلا مقولهٔ معلم پشم، متوجه میشدی که بهترین گزینه آلاس -
@xanom
ما با بچه های انجمن یه گروه تلگرام داشتیم زیست و شیمی رو تیکه تیکه میکردیم کل روز نکته جمع میکردم که ساعت ۹ شب برم گروه گزاره -
خب برم بخوابم دیگه , خدافظ
-
@xanom
اگه کنکورت مثه ما چهارصدیا توی کرونا بود و کلا مقولهٔ معلم پشم، متوجه میشدی که بهترین گزینه آلاس@danial-hosseiny در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@xanom
اگه کنکورت مثه ما چهارصدیا توی کرونا بود و کلا مقولهٔ معلم پشم، متوجه میشدی که بهترین گزینه آلاسبابا شما زرنگین من همیشه جزو شاگرد ته کلاسا بودم
-
@danial-hosseiny
401 اولین کنکورم بود و دوسالونیم تمام مجازی بودم ولی هیچ وقت به آلا به عنوان ی چیز بدردبخور درسی استفاده نکردم@xanom
ما یازدهممون تقریبا اواسط سال توی بهمن و اینا تعطیل شدیم.
تا آخر سال کلا کسی بهمون درس نداد. پایان سالم نمرههای نوبت اول رو گذاشتن نوبت دوم تامام. خدافظ.
همینقدر کشکی رفتیم دوازدهم.
دوازدهم تقریبا هفتاد درصد معلمای تخصصیمون بلد نبودن با سامانه کار کنن.
معلمی داشتیم که گوشی خودش از این دکمهایا بود و خب مشخصه دیگه چخبره
من تقریبا تا آذر ماه میرفتم مدرسه و اعتراض به مدیر و معاون که چه وضعیه. طرف میاد ویس میگیره از خودش حسابان درس میده. ما همه رو تصور کنیم!
اون یکی معلم شیمی شنبهها باهاش کلاس داریم پنجشنبه شب میاد دو صفحهٔ آچار تکلیف میده انگار دانشآموز سوم دبستانیم و میگه تا شنبه بفرستین.
فیزیک یه جور... اونم داستانی داشت برای خودش مردک خرفت.
تنها دبیری که داشتیم و درس میداد عین آدم دبیر هندسهمون بود...
و اونوقت قطعا هرکی جای من بود با این وضعیت مدرسه رو میذاشت دم در و به ساختار به درد بخوری مثل آلا وصل میشد.
من کل آمار و احتمال و هندسه و حسابان رو فقط با آقا ثابتی پیش بردم.
بعد اون اواخر کلاسای آریان رو هم طی یه شرایطی شرکت کردم...