هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
اطلاعات خیلی دقیقی ندارم اما میدانی و صحبت با همکلاسی ها ۶۰۰ تا اینا فاصله بود -
Akito
مگه همهی شاهکار های سینما رو باید دوست داشته باشم؟
مثلا انگل روهم اسکار گرفت دوستش نداشتم
هری پاترم دوست نداشتمنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انگل
هیچکی خوششنیومده به نظرم ...
دلیلش معلوم بود ...عدم سازگاری با جامعه... -
@mr-vinyzo
بدتر -
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگر یه روز از خواب بیدار شی و ببینی وارد یه دنیای جدید شدی که اوضاعش خیلی بهتره و همه چی رو بخوای از نو شروع کنی، چیکار میکنی؟ همین مسیرو میری؟
-
@f-nalist
اطلاعات خیلی دقیقی ندارم اما میدانی و صحبت با همکلاسی ها ۶۰۰ تا اینا فاصله بودMehrsa 14
شما کدوم منطقه بودین؟
و و اون کسایی که 600 تا به عنوان مثال رتبشون بالاتر از شما شده بود میتونستن دانشگاه شمارو قبول بشن؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
توعم برو یه جا غیب شو حوصله ندارم جمعت کنم!
-
Mehrsa 14
شما کدوم منطقه بودین؟
و و اون کسایی که 600 تا به عنوان مثال رتبشون بالاتر از شما شده بود میتونستن دانشگاه شمارو قبول بشن؟نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
من منطقه یک بودم
و همکلاسیم تو دانشگاه از منطقه دو بود یعنی تو یه رشته بودیم. کلا حدودی با چندین نفر صحبت کردیم رنج ها همین بود -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منشن ها رو جواب بدم:)
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
من همیشه:
Zahra2020 -
پرستو بابایی
خوبم تو چطوری با خواهرت
امشب شب تولدش بود
با دوستاش کلی بهش خوش گذشتفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
مبارک باشه تولدش
خواهر من داره دندون جدید در میاره و خب کلافه م کرده ،پبش هیچ کس نمیره جز خودم و وقتی هم میاد مدام بهونه می گیره
یعنی همش باید باهاش بازی کنم و گرنه گریه می کنه -
-
نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@f-nalist
من منطقه یک بودم
و همکلاسیم تو دانشگاه از منطقه دو بود یعنی تو یه رشته بودیم. کلا حدودی با چندین نفر صحبت کردیم رنج ها همین بودMehrsa 14
آها متشکرم ازتون -
پرستو بابایی هااااا هارررر هاااار
🫠
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
پرستو بابایی سن قانونیهههه همون ۱۸ سالگییی
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAnzw 18
دیدی اشتباه کردی ؟حالا هی بیا منو مسخره کن -
پرستو بابایی سنی که به عنوان جای نان از فرد مورد نظر استفاده میشه
کاربر پایین هم داره مغلطه میکنه خیلی وقته دارن ازش به عنوان جا نانی استفاده میکنن سن جالبیهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Silver-ek
سن جالب و کاربردی ایه -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تظاهر به حال خوب خیلی وقتا کارسازه:)
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
صبر کنم ببینم
تو مگه تولدت ۵ مرداد نبود ؟ یا من اشتباه یادم مونده؟ -
Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انگل
هیچکی خوششنیومده به نظرم ...
دلیلش معلوم بود ...عدم سازگاری با جامعه...نوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mr-vinyzo
چرا انقدر محبوب شد واقعا -
Gharibe Gomnam
مبارک باشه تولدش
خواهر من داره دندون جدید در میاره و خب کلافه م کرده ،پبش هیچ کس نمیره جز خودم و وقتی هم میاد مدام بهونه می گیره
یعنی همش باید باهاش بازی کنم و گرنه گریه می کنهنوشتهشده در ۳ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاخی