هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
با هم خوب باشیم
به هم طعنه نزنیم -
@Silver-ek
پرستو بابایی الان کسایی که سطح زیانشون خوب بوده نمره خوبی گرفتن به هر حال ما خیلی دانش آموز داشتیم کلاس زبان رفته
من الان یه نفر میشناسم درس خونم نبود ولی زبانش خوب بود شد ۱۹/۷۵ ، ترازم با پراکندگی نمراته درسته امتحان سخت بود ولی خب اونا نمره گرفتن و همین اهمیت نمره زیر ۱۷ آورد پایین -
وقتی اومد پی وی من چطور باهاش برخورد کردم
بعد اون (((((((:
خاک تو سر من
#مخاطب اینجا نیست -
پرستو بابایی الان کسایی که سطح زیانشون خوب بوده نمره خوبی گرفتن به هر حال ما خیلی دانش آموز داشتیم کلاس زبان رفته
من الان یه نفر میشناسم درس خونم نبود ولی زبانش خوب بود شد ۱۹/۷۵ ، ترازم با پراکندگی نمراته درسته امتحان سخت بود ولی خب اونا نمره گرفتن و همین اهمیت نمره زیر ۱۷ آورد پایین@Silver-ek
من که بالای ۱۷ نگرفتم زبانو پس اهمیتی نداره دیگه:)) -
@Silver-ek
من که بالای ۱۷ نگرفتم زبانو پس اهمیتی نداره دیگه:))پرستو بابایی فکر میکردم ۱۷ شدین ،
اینطور که گفتن کسایی که ۱۷ و به بالا شدن چیزی رو از دست ندادن
حالا اگه هر چقدر بهش نزدیک باشین کمتر تراز از دست میدین
کلا میانگین زبان خوب نبود ، ۱۷ هم نمره تاپی نیست ولی الان تازه اندازه ۱۹ درسای دیگه ارزش داره -
یه غرور یخی
یه ستاره ی سرد
یه شب از همه چی
به خدا گله کرد
یه دفعه به خودش
همه چی رو سپرد
دیگه گریه نکرد
فقط حوصله کرد.. -
چقدر می فهممش:)
-
@mr-vinyzo
چرا انقدر محبوب شد واقعاGharibe Gomnam چون با جامعه جهانی اون شدت اختلاف طبقاتی معقول و سازگار بود...ولی با جامعه ایران سازگاری نداشت...
-
و من توی بدترین حالتم که باشم آسمون برام آرامشه:))))
-
و اومد گفت ...:من حقمه که با کارنامم پز بدم ...به درک که اونایی که نتونستن دلشون بشکنه ...میخواستن تلاش کنن برسن...
#سطح شعور یکی از شاید رتبه های مقبول جامعه..
#سواد شعور نمیاره@mr-vinyzo
شاید تلاش کردن ولی بازم نشده اون چیزی که می خوان