هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28
سوءتفاهمی نیست
خیلی واضح توضیح دادی که بعله دقیقا همونیه که میخونی.@danial-hosseiny نمی دونم آقا دانیال شاید اگر شمام اینجا زندگی می کردین همین نظر منو داشتین
-
@danial-hosseiny نمی دونم آقا دانیال شاید اگر شمام اینجا زندگی می کردین همین نظر منو داشتین
Blue28
صحبتت برام منطقی نیست.
ولی فعلا بحثی باهات ندارم. -
بلو راست میگه اگه خیلی باهاشون سر و کله زده باشید شما هم یه حسی که شاید بهش بگید نژاد پرستی پیدا میکنید.
@Comrade_Bayat
من دوست افغان زیاد دارم -
@Comrade_Bayat
من دوست افغان زیاد دارم -
اما مسئله اینه که مریم میگه نه نژادپرستی نیست درحالی که نژادپرستیه =))))
انتظاری که دارم اینه که به صورت حداقلی، اگر نژادپرستین بگین بله نژادپرستم. ازش در نرین. تا حداقل تکلیف باهاتون مشخص باشه. -
@Comrade_Bayat
اینکه یک مملکتی داره بیش از اندازه و به شدت خر تو خر مهاجر میگیره درحالی که اصلا مهاجرپذیر نیست، تقصیر نژاد مردمی که باهاشون توی یه شهر زندگی میکنی نیست. -
اینجا از هر نژاد و کشوری هست
پاکستان،عراق،سوریه،افغانستان،کشورهای اروپایی،آسیای شرقی و و و و
ولی من 99 درصد آدمایی که اینجا دیدم حسشون به افغان ها این بوده -
بله منم میدونم که مهاجرت بیحساب کتاب به یک مملکت چه تبعاتی رو در پی داره و حتی ممکنه چند سال دیگه چه اتفاقات عجیب غریبی بیوفته.
ولی این به خاطر نژاد اون افراد نیست! برتری شما رو نژاد شما مشخص نمیکنه.
کما اینکه اگر نژاد بخواد برتری کسی رو نسبت به کس دیگه مشخص کنه پس عملا اون شخص به صورت شانسی بالاتره. مسخرهست. -
بنظرم نباید پرسید نژاد پرستی،باید پرسید چیشد که مردم حسشون به افغان ها اینطوره،پس حسشون به بقیه کشورها چرا اینطور نیست..
این نظر منه. -
بنظرم نباید پرسید نژاد پرستی،باید پرسید چیشد که مردم حسشون به افغان ها اینطوره،پس حسشون به بقیه کشورها چرا اینطور نیست..
این نظر منه.Blue28
بازی با کلمات؟! من خودم استادم. -
@Comrade_Bayat
اینکه یک مملکتی داره بیش از اندازه و به شدت خر تو خر مهاجر میگیره درحالی که اصلا مهاجرپذیر نیست، تقصیر نژاد مردمی که باهاشون توی یه شهر زندگی میکنی نیست.@danial-hosseiny اره قبول دارم، ولی خب به هر حال خود به خود یک همچین حسی ایجاد میشه، نمیشه جلوش رو گرفت و به نظرم میشه به مردم حق داد که این رفتار رو داشته باشن.
میدونی مسئله چیه، اکثر افراد یه ملی گرای درون دارن، ایرانی ها که از همه بیشتر، ولی چون حظور افغان ها خیلی دردسر های زیادی توی جامعه ایجاد کرده این حرف ها و حرکتایی ملی گرایانه که بعضی مواقع انجام میدن مثل بلند کردن پرچم دولت قبلی افغانستان یا ... یه جورایی احساسات ملی رو جریحه دار میکنه. -
هرجا دیدین کسی به صورت کلی حرف میزنه فرار کنین.
زنها اینطور
مردها اونطور
دهه هشتادیها اینجوری
دهه نودیا اونجوری
سیاه پوستا فلان
افغانها بهمان
و و و و... -
Blue28
بازی با کلمات؟! من خودم استادم.@danial-hosseiny
️
️
️
-
اما مسئله اینه که مریم میگه نه نژادپرستی نیست درحالی که نژادپرستیه =))))
انتظاری که دارم اینه که به صورت حداقلی، اگر نژادپرستین بگین بله نژادپرستم. ازش در نرین. تا حداقل تکلیف باهاتون مشخص باشه.@danial-hosseiny شاید برای من اشتباه تعریف شده آقادانیال=)
عیبی نداره،اگر اصرار داری نژاد پرستم
️
-
@danial-hosseiny اره قبول دارم، ولی خب به هر حال خود به خود یک همچین حسی ایجاد میشه، نمیشه جلوش رو گرفت و به نظرم میشه به مردم حق داد که این رفتار رو داشته باشن.
میدونی مسئله چیه، اکثر افراد یه ملی گرای درون دارن، ایرانی ها که از همه بیشتر، ولی چون حظور افغان ها خیلی دردسر های زیادی توی جامعه ایجاد کرده این حرف ها و حرکتایی ملی گرایانه که بعضی مواقع انجام میدن مثل بلند کردن پرچم دولت قبلی افغانستان یا ... یه جورایی احساسات ملی رو جریحه دار میکنه.@Comrade_Bayat
درسته. مخالفتی نیست.
ولی این مشکل در درجهٔ اول به خاطر مدیریت نکردن مهاجرته.
وقتی جامعهٔ بیکار، فقر، فلان فلان و فلان توی مملکتی وجود داره اون مملکت با چه حساب کتابی میتونه مهاجر بگیره؟!
همین میشه که توی خیابون مردم راه میرن به افرادی که احساس میکنن جاشون رو توی این مملکت گرفتن و عرصه رو براشون تنگ کردن فحش میدن. قطعا همینه.
ولی این تقصیر نژاد اون افراده؟!
من بعید میدونم... -
آیا فقط سختی کاره ؟
باشه تحمل می کنم