هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@danial-hosseiny گفتم به نظرم خرافاته، همونطور که کلمات خرافه و باور ندارم باهم خیلی متفاوتن، به نظرم خرافاته با خرافاته خیلی متفاوته.
این پست پاک شده! -
دیگه اینو واقعا ببین تا حذف کنم
-
میزنم پر ب سمت رویاهام
رمقی تو پرم اگ باشه@Sally ...🥲
-
@Comrade_Bayat
چون اطلاعات توی این زمینه صفره دارم سایتهای تبادل نظر رو میخونم و این کامنت برام جالب بود خواستم باهاتون به اشتراک بذارم
سلام دوست عزیز
برای اینکه قدرت ضمیر ناخودآگاه رو درک کنی باید برات چند تا مثال بزنم
وقتی که داری این متن رو میخونی ذهنت وقتی این فونت رو تشخیص میده و متوجه میشه که این فونت اسمش ایران سنس هست میره سراغ ایران و بعد هم میره سراغ پرچم ایران و بعد میره سراغ رنگ قرمزش مثلا که یاد شهدا میفته و بعد میره توی دوران جنگ و بعد دوباره اونجا یادش میفته که پدرت هم در جنگ بود و خاطرات جنگ رو به صورت ناخودآگاه مرور میکنه و بعد میره سراغ یکی از خاطره های غم انگیز و تو به صورت ناخودآگاه نجواهای ذهنیت میرن سراغ غم و تو رو ناراحت میکنن و خواستم با این مثال بیشتر بگم که ذهنت کجاها که نمیره و بنابر این فکر نکن که توی خواب الکی یه چیز به ذهنت اومده
تمام ورودی هایی که در طول روز وارد ذهن شما میشن و در ضمیر ناخوداگاه شما اثر میزارن می تونن در خواب شما نمایان شوند درحالی که شما اصلا به طور خوداگاه بهشون فکر نکردین
تمام صداها،اخبار،تصاویر،…همه همه ورودی های ذهن هستن که ممکنه شما اصلا بهشون توجه نکرده باشید و بیاد هم نیارید ولی با تمرین و تمرکز هر چه بیشتر میتونین بر روی ورودی های ذهنتون تاثیر بزارین که باعث میشه به مرور بر روی ضمیر ناخوداگاه خود اثر داشته باشید@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اسمش ایران سنس
جالب اینجاست که فونت انجمن اهم ایران سنسه
آره، به نظرم دیدگاه منطقی ای هست،به نظرم شاید این دست خوابا به این دلیله مغزت یه چیزی متوجه شده که تو نشدی و اون خواب یه جورایی حالت پیشگویی و ماورایی برات پیدا میکنه.
-
قصههای ما و خوابها
-
ما سر کلاس بازیگری که میرفتیم یه بخشی از جلسات رو به احساسات اختصاص میدادیم...
و یه بخش عظیمی از این اتفاقاتی که براتون میگم برآمده از همین تمرینات بوده. مطمئنا.
مثلا مینشستیم دور هم... دستای همدیگه رو میگرفتیم و استادمون حسی رو با تصویر در ذهنش تجسم میکرد.
و ما در سکوت تلاش میکردیم تصویر رو توی ذهنمون ببینیم. درنهایت چیزایی که دیده بودیم رو میگفتیم و به اصل قضیه هم میرسیدیم.
یه سری اوقات واقعا جالب بود.
مثلا استادمون تصویر ازدواج رو در ذهنش تداعی کرده بود و من چکه چکهٔ آب میدیدم. یکی دیگه خودش رو دیده بود با لباس سیاه، یکی طبیعت دیده بود و...
و با شناختی که از همدیگه داشتیم، یا حتی شناخت خود شخص از خودش کاملا به این نتیجه میرسیدیم که چرا فلانی در مواجهه با ازدواج، عزا میبینه!
یا مثلا تمرینی وجود داشت که استاد دستش رو میذاشت روی یک لیوان و تصویری رو تصور میکرد. بعد از بین لیوانهای متفاوت، از ما میخواست چشمامون رو ببندیم و بریم به سمت آتش!
من وقتی این تمرین رو برای اولین بار انجام دادم، از سمت لیوانی که سمت راست بود، کاملا احساس گرما دریافت میکردم. انگار که یه لحظه تنم از سمت راست شروع به گُر گرفتن کرد...
اینا هست... و تجربهٔ من از انرژیها و عواطفه.@danial-hosseiny خیلییی جالبهههههههههههه اگر بازم ازینا داری تعریف کننن
-
-
یادمه بچه بودم خواب های خودمو حفظ میکردم تا هروقت که دلم میخواست بیاد بیارمشون و کیف کنم...
-
اه ندیدم
-
@Sally در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اسمش ایران سنس
جالب اینجاست که فونت انجمن اهم ایران سنسه
آره، به نظرم دیدگاه منطقی ای هست،به نظرم شاید این دست خوابا به این دلیله مغزت یه چیزی متوجه شده که تو نشدی و اون خواب یه جورایی حالت پیشگویی و ماورایی برات پیدا میکنه.
-
@danial-hosseiny نه خب ببین توی این بحث فرق داره، وقتی میگم باور ندارم فرقی با اینکه نظرم اینه خرافاته یا نه نداره، شاید فقط بار توهین آمیزش کمتر بشه، ولی وقتی میگم خرافاته، یعنی یک دلیلی با پشتوانه علمی یا منطقی دارم و عقیده دارم این کاملا درسته و شما هم باید بر این نظر من پیش برید.
-
@Sally چه جالب
یادمه یبار یکی از خواب هم یادداشت کردم -
@danial-hosseiny نه خب ببین توی این بحث فرق داره، وقتی میگم باور ندارم فرقی با اینکه نظرم اینه خرافاته یا نه نداره، شاید فقط بار توهین آمیزش کمتر بشه، ولی وقتی میگم خرافاته، یعنی یک دلیلی با پشتوانه علمی یا منطقی دارم و عقیده دارم این کاملا درسته و شما هم باید بر این نظر من پیش برید.
@Comrade_Bayat در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
@danial-hosseiny شاید فقط بار توهین آمیزش کمتر بشه
بحثم صرفا درمورد همینه
-
شبتون بخیر بچها=)
لذت بردم از پیاماتون. -
هولناکترین خوابی هم که دیدم رو براتون بگم و دیگه شببخیر
البته یه جاهاییشو نمیشه گفت. تلاشمو میکنم