هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo نه والا
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo اولین باره عکسش میبینم
-
-
تو خوب میشناسی منو
تویکی بشین هیچ جایی نرو
خوب یادمه وقتی رد میدادم
با چشات میشکافتی سینمو
اصلا برا تو هر چی دارم
نباشی نی هیچی بارم
کل دنیارو هستی دارم
من باتو حالت مستی دارم
میدونم همجوره گشتی با من
خونه چیه میسازیم کشتی باهم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
88df41b27d9dd5af3687b50cf617bd8911517179-360p.mp4
Woahhhhh
گلوری اینترتیمنت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo مکس پین ۲
اساسینز کرید ۱ و ۲ و revaluation و libration
Call of duty mw1 و mw2 و mw3
Gta san
Need for speed hot pursuit
Left 4 dead
کانتر ۱٫۶
Prototype 1 -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اصلا اون میکروفون ، محفظه شیشه ای
اخخخخ قلبم....:››› -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
شاید باورتون نشه ولی دوبلور خر شرک مهرداد رییسی بوده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تُف.2
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوبلور فقط مجید حبیبی
خیلی خوب بود کارش
حیف که از دوبله خداحافظی کرد... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to هویججج on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sally
-
چرا وقتی بعد یک ساعت جواب میده بعد یک دیقه جواب میدم؟
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to mr.vinyzo on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mr.vinyzo اوه اون موقع رو اصلا یادم نیست
ولی احتمالا مکس پین ۲ -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Blue28 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
خستگی ️
7181/150055