هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
این پست پاک شده !
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to officer k on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
officer k
برو خودت رو مسخره کن بچه -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Hamed.s on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Hamed.s
این کیوت ترین چیزی بود که امروز دیدم ( ایموجی هاشنبمسکسنبمصگثگ)
مرسی -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 بریم ادامش
-
mr.vinyzo سلام
نمی دونم کدوم شهر ساخته شدن -
امروز وقتی میخواستم بک گراند تلگرام بزارم تا از اون سادگی در بیاد
ذهنم رفت سمت این که سال دیگه
گالری خودمو دارم
عکسایی که من دوستشون دارم
فیلمایی که من باهاشون میتونم زندگی کنم
بک گراندایی که میتونم دونه دونه تنظیم کنم
کوچیک بود کوتاه بود
ولی حس خوبی داشت تصورش.... -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخ غیبت کردن خیلی حال میده.
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to بابونــــه on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate احتمالا بعد ساندویچ سرد
خورشت الویه سرد هست
الویه گرم غیرقابل تصورهمستهجنه
-
آقایِ همسادهreplied to بابونــــه on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya نههه
-
Blue28 فک میکنم خوشمزه باشه خیلی شنیدم اسمشو
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خورش ماست چیه؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیف یک دقیقه س
خیلی قشنگ میخونه
نایس -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ...سریع بپر تلگرام
خبر خوب ...بیا حس خوب بدم بهت کف کنی -
چرا میذارین بچههاتون تابستون بیان مدرسه؟ چرا اصرار دارین مدرسه تابستون کلاس بذاره؟ تو گرما و بدون کتاب قراره چیکار کنن؟ چرا نمیذارین بچههاتون استراحت کنن؟ مشکلتون با استراحت و تفریح چیه؟
-
بابونــــهreplied to آقایِ همساده on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655 خوشمزه هست
سیب زمینی هم خلالی سرخ کردن ریختن روش:// -
یه اشک دیگه داریم
وقتی خیلی هوا گرمه
شایدم چشم آدم عرق میکنه
ولی اونم باید بررسی کنن -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
من جنبه ندارم کسی تعریف کنه ازم
#تودلی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
واااااااااااااااااااااااااااااااای
چ لحظه خوبی
خدایا
خدایا
خدایا
شکرت
#تودلی
پست 140395 از 147768