هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
چه جمله برگ ریزونی
پیش از آنکه تشخیص دهید دچار افسردگی هستید یا اعتماد به نفس پایینی دارید ، اطمینان حاصل کنید که توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید . -
اشک پایه ای چه اشکیه؟
-
@_maya در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
اشک پایه ای چه اشکیه؟
فکر کنم از پایه و اساس تو چشم هست همین چشمتو میمالونی
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamed.s on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamed.s انصافا قشنگ بود
-
@_maya حالم بهم خورد
-
@_maya
این نوع اشک برای چشم ضروری است که به صورت یک لایه روی چشم را میپوشاند، سپس از مسیر پشت بینی داخل سوراخ بینی شده و خارج میشود. این نوع اشک به دلیل آن که مقدارش بسیار کم است، قابل حس نیست. اشک پایه به حفظ رطوبت چشم کمک میکند و با هر بار پلک زدن ( هر 4 تا 5 ثانیه یک بار، پلک زدن اتفاق میافتد) ایجاد میشود تا از چشم محافظت کند. -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
واااااااااااااااااااااااااااااااای
چ لحظه خوبی
خدایا
خدایا
خدایا
شکرت
#تودلی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط Zahra2020 انجام شده
من جنبه ندارم کسی تعریف کنه ازم
#تودلی -
یه اشک دیگه داریم
وقتی خیلی هوا گرمه
شایدم چشم آدم عرق میکنه
ولی اونم باید بررسی کنن -
@Venus655 خوشمزه هست
سیب زمینی هم خلالی سرخ کردن ریختن روش:// -
چرا میذارین بچههاتون تابستون بیان مدرسه؟ چرا اصرار دارین مدرسه تابستون کلاس بذاره؟ تو گرما و بدون کتاب قراره چیکار کنن؟ چرا نمیذارین بچههاتون استراحت کنن؟ مشکلتون با استراحت و تفریح چیه؟
-
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی ...سریع بپر تلگرام
خبر خوب ...بیا حس خوب بدم بهت کف کنی -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیف یک دقیقه س
خیلی قشنگ میخونه
نایس -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خورش ماست چیه؟
-
Blue28 فک میکنم خوشمزه باشه خیلی شنیدم اسمشو
-
@_maya نههه
-
Succinate دانشجویان درس خون ⭐replied to بابونــــه on ۶ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_maya در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate احتمالا بعد ساندویچ سرد
خورشت الویه سرد هست
الویه گرم غیرقابل تصورهمستهجنه
7372/147768