هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
همایش دکتر هامون سبطی که همین یکشنبه تو اهواز بود فیلم برداری شد و ان شاء الله اگه اتفاق بدی نیافته تو هفته بعد رایگان در آلاء منتشر میشه
یه صلوات برای تعجیل در ظهور آقامون امام زمان(عج) بفرستید لطفا.
راستی ما رو از دعاهای خیرتون محروم نکنید
-
همایش دکتر هامون سبطی که همین یکشنبه تو اهواز بود فیلم برداری شد و ان شاء الله اگه اتفاق بدی نیافته تو هفته بعد رایگان در آلاء منتشر میشه
@m-an در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
-
kia
دوست قدیمی آلاء
خووووبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟یادش بخیر اون موقه ها که بچه ها دعوا میکردن وشما تاسف میخوردین!!!
-
kia
دوست قدیمی آلاء
خووووبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟یادش بخیر اون موقه ها که بچه ها دعوا میکردن وشما تاسف میخوردین!!!
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
kia
دوست قدیمی آلاء
سلام(:
ممنونم من خوبم(:
شما خوبین؟
اون موقعا...(:kia
خوبم مرسی
بهترین جمله ای که میگفتین این بود هیچوقت نتونستم شمارو درک کنمزود گذشت
-
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ادمین
رفقای گلم که نسبت به سیاست و مطالعات سیاسی حس چندان مثبتی ندارن یه کم به نوشته ی زیر فک کنن لطفا:)
-
ما ایرانیا تومهمونیهامون هم نیم ساعت قبل رفتن قطعیمون شروع میکنیم به خداحافظی کردن :)))
رفتم رفتم نیازی به دمپایی نیست :))))
فقط این دو لینک رو یه نگاهی بندازین
میخواستم تاپیکشو بزنم اجل مهلت نداد :دی
http://www.qomia.com/threads/11050-تحریم-کالاهای-اسرائیلی-گامی-که-من-و-تو-برمی-داریم-برای-فلسطینhttp://forum.bidari-andishe.ir/post-322673.html
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ادمین خیرین-کوچک-دریا-دلمخلص همگی
یاعلی -
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
لایک .بیگ لایک .خیلی لایک
کسی که دروغ میگه رو نباید بخشید وگرنه همه میتونن بخشیده بشن الا این دروغگو
دروغگو ها جایی کنار آدم های صادق ندارندکلا لیاقت ندارند
-
ما ایرانیا تومهمونیهامون هم نیم ساعت قبل رفتن قطعیمون شروع میکنیم به خداحافظی کردن :)))
رفتم رفتم نیازی به دمپایی نیست :))))
فقط این دو لینک رو یه نگاهی بندازین
میخواستم تاپیکشو بزنم اجل مهلت نداد :دی
http://www.qomia.com/threads/11050-تحریم-کالاهای-اسرائیلی-گامی-که-من-و-تو-برمی-داریم-برای-فلسطینhttp://forum.bidari-andishe.ir/post-322673.html
دانش-آموزان-آلاء فارغ-التحصیلان-آلاء ادمین خیرین-کوچک-دریا-دلمخلص همگی
یاعلییه کنکوری
پسر منم اول مثل تو بودم،همش پست و بحث سیاسی ،اما بعد مدتی فهمیدم،همه ی لایکا الکی بود و اغلب اصلا نخوندشون(با این شعار یا حقیقت ک ذهنمون درگیر نشه،کنکور داریم،بعد کنکور هستیم خدمتش)
و اوناییکه خوانده بودنشون،اگ موافق بودن ک هیچی (کاری نکردم)و اگ مخالف بودن(چون فضای مجازی ،لحن محبت آمیز و جنگ ستیز معلوم نیست)حالت مقابله ب مثل پیش میمومد،گارد میگرفتن و اخرش،توی راه خودشون مصمم تر میشدند!!!!!
من ب آرمان هات،احترام میذارم ولی حقیقت اینه،الان بین ترازوی،4ماه به کنکور.....و....تبیین سیاسی دینی در انجمن کنکوری
ببین کدوم سنگینی میکنه...من نظرمو گفتم فقط،چون خودمم از اون زمانی ک صرف شد پشیمونم.
-
سلام بر آلاییون
صبح همه بخیرر
برای همه صبحی به زیباییه برف سفید آرزو مندم -
#سعی کنیم هرروز آرزوهایمان را به دست بیاریم -
انقدر بخندین که غصه دردش بگیره
برای هرچیزالکی ناراحت نباشین دونیا 2روزه سعی کنین همیشه بخندین حتی در سخترین دقایق زندیگیتون -
یه کنکوری
پسر منم اول مثل تو بودم،همش پست و بحث سیاسی ،اما بعد مدتی فهمیدم،همه ی لایکا الکی بود و اغلب اصلا نخوندشون(با این شعار یا حقیقت ک ذهنمون درگیر نشه،کنکور داریم،بعد کنکور هستیم خدمتش)
و اوناییکه خوانده بودنشون،اگ موافق بودن ک هیچی (کاری نکردم)و اگ مخالف بودن(چون فضای مجازی ،لحن محبت آمیز و جنگ ستیز معلوم نیست)حالت مقابله ب مثل پیش میمومد،گارد میگرفتن و اخرش،توی راه خودشون مصمم تر میشدند!!!!!
من ب آرمان هات،احترام میذارم ولی حقیقت اینه،الان بین ترازوی،4ماه به کنکور.....و....تبیین سیاسی دینی در انجمن کنکوری
ببین کدوم سنگینی میکنه...من نظرمو گفتم فقط،چون خودمم از اون زمانی ک صرف شد پشیمونم.
-
#روی هدفمون کارکنیم نه برای هدف دیگران -
#سعی کنیم مایه ی آرامش دیگران باشیم
نه سردردو معده دردو .....هزارتا چیز دیگه
#خوب بودن رو یاد بگیریم -
#انگیزشیی
#میتونیم : خواستن +تلاش = توانستن