هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
من امروز داشتم آزمایشگاه های یه دانشگاه خوب رو میدیدم امکاناتش خیلی داغون بود برای همین برام سوال بود اونجا اینجوری در اومده یا بقیه جاها هم اینجورین
مرسی از توضیحاتتونیه سری عکس خیلی داغون دارم
کدوم دانشگاه بود؟
خداروشکر اینجا آزمایشگاهش مجهزه و کار عملی مشکلی ندارن انجام بدیم
یه سری دانشگاه ها اصلاا اجازه کار نمیدن به دانشجویه سری وسایل مثل اتوکلاو(شبیه دیگ زود پزه واس استریل کردنه)خطرناکه و گرون عملا نمیزارن دست بزنیم
واس ما در حدی که آزمایش اشتباه شه می نداریم دور همش انجام میدیم تا یاد بگیریم
یه همچین حالت عکسایی دارم نمای کلی نگرفتم اصلا -
من فک میکنم این تفکیک رشته ها فقط قبل تو پروسه کنکورو انتخاب رشته اینقد برای ما مهم باشه وقتی وارد بیمارستان بشیم دیگ همه مث هم میشیم نظر شما چیه
-
Succinate من تجربه نکردم نه دروسش رو نه با افرادی که آشناییت داشته باشن ارتباط دارم اما تحقیق کردم همین مجازی هم خیلی ها این حرف و میزدن
بازارکار نداره اما برای کسی که خلاق نیست
وگرنه فوق العاده رشته خوبی میتونه باشه
من علاقه ای رو هم که گفتم صرفا برای علاقه به کار تحقیقاتی بود( حتی با نداشتن هیچ سابقه ای در این مورد
️) نه بازارکار
سر انتخاب رشته کنکور هم علاقه داشتم بیام بیمارستان@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate من تجربه نکردم نه دروسش رو نه با افرادی که آشناییت داشته باشن ارتباط دارم اما تحقیق کردم همین مجازی هم خیلی ها این حرف و میزدن
من علاقه ای رو هم که گفتم صرفا برای علاقه به کار تحقیقاتی بود( حتی با نداشتن هیچ سابقه ای در این مورد
️) نه بازارکار
سر انتخاب رشته کنکور هم علاقه داشتم بیام بیمارستانآره دقیقا خلاق نباشی نمیشه
یکی از اساتید من استاد میکروبم بود تخصص بیوتک پزشکی داشت
خلاقیت به خرج داد در کنار تدریس یه شرکت زد محصولات مختلف درست میکنه و می فروشه(دارو و قرصه)
یا حتی واکسن سازی کرونا رو انجام داد
یا یکی شون دیگه شون دوره و کلاس های خارج دانشگاهی برگزار میکنه و خیلی خوب پول در میاره
قطعا تو رشته زیستی سواد و خلاقیت نباشی بیکاری اصلا نباید اومد -
پرستو بابایی
5 تا مانتو میشه خرید ماهی@xanom دارم جلوی خودمو می گیرم
-
ولی با همه ی سختی ها بیمارستان هم روز ها جذابی داشت مثلا وقتی برای اولین بار سر عمل سزارین بودیم 🥲
@jahad-20
مرد میتونه تو عمل سزارین باشه تو ایران؟ -
پرستو بابایی قیافه ی ما وقتی فهمیدیم خدمات اتاق عمل هم همینقدر میگیرن
️
@jahad-20
من دیشب داشتم خیال پردازی می کردم یعنی چیییی -
هعی یه روز همتون میرین کادر درمان و منو با یه مشت نقاله پرگار و کامپیوتر تنها میذارین
-
لااقل همگی باهم برین یه بیمارستان هروقت هر بخشی به مشکل خوردم یه آشنا داشته باشم
-
این پست پاک شده!
-
امیدوارم کسی ندیده باشه
اخیش -
امیدوارم کسی ندیده باشه
اخیشپرستو بابایی دیدم
-
من دیدم ولی نفهمیدم جریان چیه
-
من فک میکنم این تفکیک رشته ها فقط قبل تو پروسه کنکورو انتخاب رشته اینقد برای ما مهم باشه وقتی وارد بیمارستان بشیم دیگ همه مث هم میشیم نظر شما چیه
@xanom تا اینجای کار واقعا همین بوده
هرچند کسایی هستن که فکر میکنند خودشون بالاتر ان و...
اما توی بیمارستان چیزی که من دیدم هرکسی که بهتر کار میکنه هرکسی بهتر یاد میگیره روی اون حساب باز میکنند
مثلا وظایف هوشبر و پزشک متخصص هوشبری هرکدوم مشخصه اما از هوشبرهایی هستن که به اندازه ی یک پزشک یاد میگیرن حتی با سابقه ی کم و پرسنل هم روش حساب بیشتری باز میکنند -
Succinate
آها همین سر استفاده از این دستگاه ها عملا دانشجو بی سواد بار میاد
بعدا میگن بیا دوره جداگانه ثبت نام کن اینارو یادبگیر
متشکرم@f-nalist در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Succinate
آها همین سر استفاده از این دستگاه ها عملا دانشجو بی سواد بار میاد
بعدا میگن بیا دوره جداگانه ثبت نام کن اینارو یادبگیر
متشکرممثلا دانشگاه تهران دیگه چی از این بهتر ولی میگن واس رشته تحقیقاتی و کار عملی نرید تهران برید تربیت مدرس خب چرا
چون تجهيزاتش کامله و دانشجو انجام میده
اون دوره جدا حتی دانشگاه بهترین باشه خیلی خوبه دانشجو بره یاد بگیره
به سطح علم خودش خیلی کمک میکنه
یه سری دوره برگزار میشه مثلا PCR
تو دوره کارشناسی عملا استفاده ای نمیشه و آموزش نمیدن یعنی من ندیدم و نشنیدم چون به درد بچه های ارشد و دکتری میخوره
ولی ما کارشناسی ها میریم یاد می گیریم سواد مون بیشتر شه و علاوه بر اون رزومه رو قوی میکنه چه کار تو ایران چه مهاجرت
البته دانشگاه ما یه پژوهشکده هم داره(اگر اشتباه نکنم تخصصی مهندسی بافت و پزشکی بازساخته) بچه های ارشد و دکتری واس پایان نامه میان حتی از بقیه جاها
اونو اجازه نمیدن ما بریم آزمایش کنیم اینا -
پرستو بابایی دیدم
@Venus655
دلم پر بود یهو دیگه نتونستم کنترل کنم -
@jahad-20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
️) نه بازارکار
سر انتخاب رشته کنکور هم علاقه داشتم بیام بیمارستانآره دقیقا خلاق نباشی نمیشه
یکی از اساتید من استاد میکروبم بود تخصص بیوتک پزشکی داشت
خلاقیت به خرج داد در کنار تدریس یه شرکت زد محصولات مختلف درست میکنه و می فروشه(دارو و قرصه)
یا حتی واکسن سازی کرونا رو انجام داد
یا یکی شون دیگه شون دوره و کلاس های خارج دانشگاهی برگزار میکنه و خیلی خوب پول در میاره
قطعا تو رشته زیستی سواد و خلاقیت نباشی بیکاری اصلا نباید اومد -
Akito
راجع به حقوق هوشبری و پرستاری بود