هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی
سلام من از زمین تماس میگیرم.حالمان اینجا خوب است . شب ها نسیم خنکی می وزد . نگاه کسی خالی نیست. هیچ کس قبل مرگش هزاران بار نمی میرد .
این جا همه صبورند،همه..
ماه ها صبر می کنیم تا بهار برسد و بعد دوباره ماه ها صبر میکنیم تا یلدا شود و اصلا حواسمان نیست که این بین کسی واقعا نمیخندد،واقعا!
سالها صبر میکنیم تا یک روز جان بدهیم که برسیم به لباسی سفید که همۀ عمرمان ما را از آن ترساندند و ما بیقرار طالبش بودیم..طالب آرامش ابدی اش و فراموشیِ پشت پرده هایش که "هرچه هست در سرت نیست خواهد شد.."
ما زندگان طالب کفنیم روی زمین..شما چه طور؟ ما صبوریم..
حالمان خوب است.چشم هایمان خالی نیست.نگاهمان از غم اشباع نشده. غم هامان را فراموش کرده ایم و اصلا حواسمان نیست چه قدر در اوج جوانی پیریم.ما فقط طالب یک لباس روشنیم بین این همه سیاهی و تیرگی..
صدایم را دارید؟ من از زمین تماس میگیرم.میخواسم بپرسم از دور هم اینقدر ناپاک و تیره به نظر می آید زمین ما؟ یا فقط از نزدیک شبیه آدم هاست؟راستی امکانش هست کسی را از زمین بدزدید؟یا دزدی آنجاهم کار درستی نیست؟البته این جا کسی حواسش نیست . یک روز کسی حواست را میدزدد،دیگر روز نگاهت را و چند ماه دیگر دلت در اختیار کس دیگری ست..میشود من را بدزدید؟
منتظر جواب شما هستم.
یک زمینی. -
@Sally اره
بنابردلایلی دوست ندارم زیاد بیام
خوبین؟ -
پرستو بابایی اتفاقی که افتاده یا تو راهه
@رز-سیاه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه شعر بود فقط تو نشانک هام شما جدی نگیرین -
پرستو بابایی سلام خانوم تلگرام سر نزن
میدونی که زیاد دوست ندارم بیام اینجا…@رز-سیاه منو هم دیوانه کرده ...ی چیزی بهش بگو
البته الان بهتر شده خداروشکر
راستی سلام (((((((((: -
@f-nalist اره من
خوبم ممنون
شما خوبین؟ -
@رز-سیاه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یه شعر بود فقط تو نشانک هام شما جدی نگیرینپرستو بابایی من که گرفتم و خواهم گرفت
رفیق دیگه دیدا کردی من نبودم؟ -
-
پرستو بابایی
سلام من از زمین تماس میگیرم.حالمان اینجا خوب است . شب ها نسیم خنکی می وزد . نگاه کسی خالی نیست. هیچ کس قبل مرگش هزاران بار نمی میرد .
این جا همه صبورند،همه..
ماه ها صبر می کنیم تا بهار برسد و بعد دوباره ماه ها صبر میکنیم تا یلدا شود و اصلا حواسمان نیست که این بین کسی واقعا نمیخندد،واقعا!
سالها صبر میکنیم تا یک روز جان بدهیم که برسیم به لباسی سفید که همۀ عمرمان ما را از آن ترساندند و ما بیقرار طالبش بودیم..طالب آرامش ابدی اش و فراموشیِ پشت پرده هایش که "هرچه هست در سرت نیست خواهد شد.."
ما زندگان طالب کفنیم روی زمین..شما چه طور؟ ما صبوریم..
حالمان خوب است.چشم هایمان خالی نیست.نگاهمان از غم اشباع نشده. غم هامان را فراموش کرده ایم و اصلا حواسمان نیست چه قدر در اوج جوانی پیریم.ما فقط طالب یک لباس روشنیم بین این همه سیاهی و تیرگی..
صدایم را دارید؟ من از زمین تماس میگیرم.میخواسم بپرسم از دور هم اینقدر ناپاک و تیره به نظر می آید زمین ما؟ یا فقط از نزدیک شبیه آدم هاست؟راستی امکانش هست کسی را از زمین بدزدید؟یا دزدی آنجاهم کار درستی نیست؟البته این جا کسی حواسش نیست . یک روز کسی حواست را میدزدد،دیگر روز نگاهت را و چند ماه دیگر دلت در اختیار کس دیگری ست..میشود من را بدزدید؟
منتظر جواب شما هستم.
یک زمینی.Blue28
:))))))))))))) -
@رز-سیاه منو هم دیوانه کرده ...ی چیزی بهش بگو
البته الان بهتر شده خداروشکر
راستی سلام (((((((((: -
من بقدری عاشق این کتابم
که کم مونده بگم کتاب الهیه -
@f-nalist امیدوارم که حالتون خوب باشه
-
@Sally خداروشکر
نه نمیزنم بچه خوبی شدم -
@رز-سیاه بله بله خوبم (:
ب کانال مون سر بزن -
میدونی که زیاد دوست ندارم بیام اینجا…@رز-سیاه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
میدونی که زیاد دوست ندارم بیام اینجا…یعنی تل پیام دادی ندیدم ؟
اوو پس ببخشید که بهت گفتم خانوم بی معرفت