هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa خانوادم
منم همینطور ... علی الخصوص مادرم :)
خجالت کشیدم:see-no-evil_monkey: همه تون خانواده رو گفتین:neutral_face:
البته من خیلی وابستگی ندارم://برعکس من خیلـــــــــــــی وابسته م به خانواده:) ازونا که وقتی میره جایی گریه میکنه و گریه میکنن خوانوادش :/
-
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فااطمه :face_with_tears_of_joy: نه بعضی مشکلات هستن حل شدنی نیست زیاد شاید بهش فکر نکنی ولی خیلی بد میگذره دیگه ..
متاسفانه روی من جوابگو نیست بنظرم :face_with_tears_of_joy:هرکس نظری داره دیگه 😂😂
-
-
_MILAD_ :face_with_tears_of_joy:
mohammadhassan
مرسی به خاطر اخطار به اون :) 8) -
@dr-saraaa :grinning_face_with_smiling_eyes: ریپلای بود به اون جملتون
آهاااااا:)
آره دیگه ... اینجوریاس :) -
mohammadhassan
مرسی به خاطر اخطار به اون :) 8)@dr-saraaa خواهش
در این جور مواقع پست رو هم فلگ کنید. -
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa خانوادم
منم همینطور ... علی الخصوص مادرم :)
خجالت کشیدم:see-no-evil_monkey: همه تون خانواده رو گفتین:neutral_face:
البته من خیلی وابستگی ندارم://برعکس من خیلـــــــــــــی وابسته م به خانواده:) ازونا که وقتی میره جایی گریه میکنه و گریه میکنن خوانوادش :/
-
@dr-saraaa میرید بیرون خانواده گریه میکنن ؟ :face_with_tears_of_joy: من میرم بیرون اشک شوق میریزن :face_with_tears_of_joy:

@dr-saraaa میرید بیرون خانواده گریه میکنن ؟ :face_with_tears_of_joy: من میرم بیرون اشک شوق میریزن :face_with_tears_of_joy:

بیرون که نه ! :/
مثلا اردویی که قراره چند روز نباشم و اینا -

بیرون که نه ! :/
مثلا اردویی که قراره چند روز نباشم و اینا -
@dr-saraaa :grinning_face_with_smiling_eyes: ریپلای بود به اون جملتون
آهاااااا:)
آره دیگه ... اینجوریاس :) -
@dr-saraaa منم منظورم همونه :face_with_tears_of_joy:
واسه ما هم وقتی داداشم میره خوشحال میشن :face_with_tears_of_joy:
-
@faezeh-lay :/ :face_with_tears_of_joy: من دیدم بعضی ویژگی ها با هم نمیخوندند .
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ممنون منم ششک کردم تو بعضیاش اخه واقعا نمیخورد تاجایی که من میدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بازم ممنون که دیدید:smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone:
-
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:

تقدیم به همه ی بهمن ماهی ها :http://s9.picofile.com/file/8318047700/video.mp4.html
ولی ی سوال واقعا اینجوری هستین؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy: آخ برام علامت سوال داره :winking_face: :slightly_smiling_face:آقا هرکی اینو دید بهم بگه :)
ممنون :) -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: ممنون منم ششک کردم تو بعضیاش اخه واقعا نمیخورد تاجایی که من میدونم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: بازم ممنون که دیدید:smiling_face: :folded_hands_light_skin_tone: :thumbs_up_medium-light_skin_tone:
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اون مورد راز نگه دار + پر انرژی بودنش درسته ...
-

Zahra M(دلم برات ی ذره شده عبضی :face_with_tears_of_joy: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: )
البته باید اونایی رو هم که داریم قدر بدونیم مثله:
@Dr-Saraaa
@Afshani
@f_ssu
mrz
RAHIL_28
golnaar
sheydadb37
وهمه نفسی ها که اگه یادم رفتن ببخشن :)
:face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_heart-eyes: :winking_face: :winking_face:
:rose:
:heart_suit: :heart_suit: :heart_suit: :heart_suit: :heart_suit: :revolving_hearts: :blue_heart: :purple_heart: :green_heart: :yellow_heart: :red_heart:
d